vineri, 6 noiembrie 2015

Manipulare din manual

Cica românii au decis! Ei trebuie sa se intalneasca cu Iohannis: Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian."
"Buna alegere"... Toţi sunt sustinatori si simpatizanti ai lui K. W. Iohannis (Marioneta sistemului Neo-Securist) din campania electorala.
Daca mai pun la socoteala si faptul ca astora li se vor alatura reprezentantii asa- zisei "societati civile", adica ONG-urile lui George Soros din tara noastra, acel individ care ii uraste pe romanii, avem o imagine cu cine sunt si cine i-a folosit.


Este trist, foarte trist, dar rezultatul e unul singur: O tara data peste cap, pentru ca un individ (johannis) sa aiba guvernul lui.
Concluzia: imi iubesc enorm tara, dar fac parte dintr-un popor cu multi tampiti, manipulati de o mana de inteligenti malefici! 

6 comentarii:

  1. Fratilor, avem o tara si nu stim cum sa scapam de ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. radem dar unii chiar nu o pretuiesc!...le este indiferenta!

      Ștergere
  2. Stop and start again! ma gandeam de unde a copiat acest slogan folosit in campanie, in fine...
    Ma intreb cati din tara asta stiu ce e aia resetare, pe de o parte fiindca avem cei mai multi tineri analfabeti din Europa, pe de alta parte, fiindca avem inca sate fara electricitate si o populatie imbatranita care nu "reseteaza" nimic.
    Oare presedintele nu se adreseaza tuturor romanilor? Si cati stiu ce e aia paradigma politicii?
    Sa comunici cu strada prin e-mail...mi se pare ciudat. Ar fi nostim sa citim si noi aceste mesaje...
    De, asa se intampla cand alegem un presedinte prin mesagerie si facebook...sa vad acu pe unde scoate si scoat

    RăspundețiȘtergere
  3. Mariri de salarii? Mariri de pensii ? Relaxare fiscala ? Glumesti , frate Ori n-ai inteleles ca s-a fortat darimarea guvernului. riscind haosul un tara cu iesirea in strada ,tocmai ca sa nu se mai aplice aceste masuri,sa se opreasca aceasta crestere economica a coloniei Romania ? De catre cine ? De catre Metropola al carui reprezentant e inscaunat la Cotroceni

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti basistisi si macovisti notarii(guseth) si de vita veche, cu sinecuri portocalii grase,specialisti in ode si imnuri basiste si udriste si pupaturi zemoase in trei literele aferente. Dupa consultari respectivi vor face rapoare de informare catre stapanii papusari

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact asa ! Chiar ma intrebam, cum D-zeu nu este nici un reprezentant al societatii ...."civile" de prin ....judete ! Or fi avut grade mai ....mici, decat aia din capitala ?

    RăspundețiȘtergere