sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Johannis - absent de 1 Decembrie!


TOTAL AIUREA ...
Klaus Iohannis este primul conducător de stat din istoria lumii, sper şi ultimul, care refuză să dea onorul cuvenit, zilei de naştere a naţiunii pe care o conduce. Înscrisă în Calendarul Istoriei Naţionale şi răstignită pe sute de ani de suferinţă şi jertfe, această zi este actul nostru de identitate în faţa lumii şi a lui Dumnezeu. În faţa generaţiilor viitoare!
Palatul Cotroceni nu este camera de dormit a lui Klaus Iohannis, este Reşedinţa Prezidenţială a Naţiunii Române, este locul unde trebuie să se arboreze Tricolorul, să se intoneze Imnul Naţional, iar întreaga ceremonie de 1 Decembrie să fie spre cinstirea şi pomenirea martirilor şi eroilor noştri, sângele lor fiind temelia şi bolta din care s-a ivit fiinţa naţională.

Nesocotirea şi sfidarea străvechilor legi ale strămoşilor, dispreţul şi blasfemia, ofensa de neiertat şi batjocorirea Zilei de naştere a României, îi retrag lui Klaus Iohannis dreptul de a mai reprezenta naţiunea noastră. Nu este demn şi moral de a mai purta însemnele voievozilor români, destinul său fiind acela al unui mic traficant de case si copii.
Klaus Iohannis, Ziua Naţională a României se sărbătoreşte prin ea însăşi, este mai presus decât tine, are duhul infinit al vechilor şi noilor spirite româneşti. Rămâne zeitatea noastră tutelară!

sursa:Trandafir Liviu 

3 comentarii:

  1. Ma intreb: oare nu-i cerem prea mult acestui sas? Pana la urma, de ce ar sarbatori el întregirea la Romaniei? Pana la urma, nu e decat un Guvernator, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...imi place ca este sincer si recunoaste ca n-are nimic comun cu Romania.

      Ștergere
  2. Pentru a acoperii mojicia presedintelui "NUMIT "( de serviciile straine) , domnul Tariceanu presedinte al Senatului si al doilea om in stat ,a convocat cele doua camere a Parlamentului Romaniei in vederea sarbatoririi zilei nationale ! De precizat ca mojicul sas nu este invitat, oricum individul se afla prin strainataturi si este ocupat cu indeplinirea ordinelor date de stapanii sai personali!

    RăspundețiȘtergere