vineri, 13 noiembrie 2015

DISNEYLAND ÎN PARCUL TEI

DISNEYLAND ÎN PARCUL TEI. Bucureştenii care vor vizita parcul Tei-Plumbuita din Sectorul 2 al Capitalei vor avea parte, de anul viitor, de o experienţă de poveste asemănătoare celei de la Disneyland. Aici, administraţia locală a început să amenajeze un nou concept de parc de agrement care va purta vizitatorii într-o lume de basm din care nu vor lipsi personajele de poveste românești, precum Verde Împărat, Ileana Cosânzeana şi Făt-Frumos.

"Urmează să vină echipamentele în această perioadă. Suntem în strânsă legătură cu fabricantul italian şi apoi vom începe montajul lor în parc", a declarat pentru B365.ro primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu care a adăugat că, până acum, în Parcul Tei-Plumbuita a fost viabilizat terenul, s-au făcut racordurile la apă, canalizare şi electricitate şi s-au instalat grupurile sanitare.


DISNEYLAND ÎN PARCUL TEI. Vedetele noului parc Tei-Plumbuita vor fi un roller coaster, denumit "balaurul cu şapte capete", de unde bucureştenii vor avea ocazia să experimenteze senzaţii tari de la o înălţime de până la 15 metri, pentru cei mici urmând să fie pregătită o Casă a groazei din "tărâmul celălalt" pe o suprafaţă de 460 metri pătraţi, cu trenuleţ interior şi alte şase vehicule care să amintească de locomotiva cu două vagoane, supranumită o "minune a tehnicii mondiale", şi care oferea o privelişte superbă de pe malul lacului Tei între anii 1950-1970, astăzi linia de tramvai care leagă Tei-ul de Pipera.

"Roller coaster-ul va avea ca temă balaurul cu şapte capete şi va fi decorat ca atare cu panouri decorative şi butaforii care să susţină această poveste. Traseul pe care se ajunge la acest obiectiv este liniar, dar poate avea şi momente de repaos, oferite de zona de trepte care coboară spre lac, similar unei aventuri din poveşti, unde eroul are de parcurs un drum anevoios înainte de a ajunge la destinaţie. Casa Groazei va avea ca temă tărâmul celălalt, atât în ceea ce priveşte decoraţia cât şin traseul interior al construcţiei. Ideea principală este un tărâm altfel care să conţină o mulţime de fiinţe fantastice şi decoraţii surprinzătoare care să sperie călătorul", se menţionează în proiectul de amenajare a parcului Tei-Plumbuita propus de Primăria Sectorului 2.

Sursa: B365.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu