luni, 2 noiembrie 2015

Contributia noastra

As vrea sa va destainui o chestiune simpla. Toti aveti impresia ca parea dumneavoastra nu conteaza, sau conteaza prea putin in aceasta " mare vorbarie" scrisa pe bloguri, cu pareri contradictorii, uneori de critica vehementa la adresa celor pusi sa conduca Romania , cu aprecieri laudative, cu exprimarile fiecaruia fata de problemle sociale existente. 
Tocmai aceste lucruri exprima in final contributia noastra la activitatea civica , la corectarea unor deviatii socio-politice a potentatilor vremelnici alesi si la descarcarea emotionala a fiecaruia dintre noi! 

5 comentarii:

  1. Ar fi bine sa fie luate in seama comentariile noastre! Ma tem ca nu e asa! Si mai tare ma tem de ura pe care au inseminat- o intre noi ,romanii , politicienii corupti care stiu sa invrajbeasca cu vorbele lor prefacute etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avand in vedere ca SRI -ul monitorizeaza aceast blog ,sa aveti convingerea ca cineva totusi va ia in seama, ca nu tine cont de parea dumneavoastra nu este curios, ei fac numai ce le dicteaza ambasada americana!

      Ștergere
  2. De ce trebuia sa ajugem aici ???? solidaritate numai la tragedii ??? Cand cerem solidaritate sa scapam de mafiotii basisti imbuibati, care au pus stapanire, au cumparat toata Romania, nu avem solidaritate, fara ei poate ca nu ajungem la aceste tragedii . Traim din teledoane, din pomeni,..... de unde au sute de milioane de lei sa doneze pentru tragedii cand majoritatea romanilor nu avem cu ce suprabietui ??? Si eu a-s ajuta cu pensia mea, dar nu pot sa mor de foame pentru solidaritate. Imi pasa de cei in durere dar cu ce mai pot ajuta acei tineri care nu mai sunt printre noi . Iohannis vorbeste de coruptie, "nu mai putem lasa coruptia sa ......." , dar protejeaza mafiotii basisti, sunt inca liberi , sunt in toate institutiile statului...

    RăspundețiȘtergere
  3. Traieste printre noi o " lume " de " rit " nou care nu ar trebui sa existe si din aceasta cauza ne pedepseste Dumnezeu pe toti . Destrabalarea , de la Cezar incoace , nu a adus decat rau , necazuri si suferinta .

    RăspundețiȘtergere
  4. Tineretul este atras inca dinaintea alegerilor prezidentiale in cluburi unde le sunt furnizate droguri, pe tot timpul campaniei prezidentiale au existat cluburi pro iohaniste ce au furnizat gratis aceste droguri si bauturi alcoolice!


    RăspundețiȘtergere