luni, 9 noiembrie 2015

Animatori, ursitoare, petreceri magice

Sunt destui vizitatori pe acest blog, care au copii, de aceea pentru ei si, nu numai ei, voi spune cate ceva, atat cat stiu si cat am vazut, despre evenimentele speciale si organizatori acestora.
In primul rand, este o nisa care a crescut destul de mult in ultima vreme. E de actualitate, ca sa zic asa! Si, cred ca mai este loc in continuare si pentru alte firme.

Legat strict de aceste aspect. De ceva vreme, pe piata acestor evenimente si-au facut loc, diferite firme care preia organizarea de evenimente speciale pentru cei mici. Si, ma refer la botez, zi onomastica, etc! Numarul destul de mare, de clienti arata ca acest obicei a prins si la noi romanii. Zanele ursitoare au menirea sa invaluie petrecerile (botezurile) intr-o atmosfera minunata, de basm. Prin costumele lor, prin coregrafia pregatita si prin muzica special aleasa se creeaza o atmosfera magica de neuitat, impresionandu-i astfel pe invitatii evenimentului. Pe langa acestea se mai aduga cateva imgrediente cum ar fi: culoare, fast , magie!

Daca nu ma credeti pe mine, aveti pe momente-magice.ro un exemplu.
Sa revin, aceia care asteapta cu mare emotie, sosirea pe lume a unui copil, vor face tot ceea ce pot si stiu pentru ca evenimentul cel mai important din viata micutului, botezul, sa fie unul reusit. Acest lucru este posibil cu ajutorul zanelor ursitoare.
In mijlocul petrecerii venirea zanelor ursitoare este o surpriza uriasa pentru participantii la eveniment, un moment foarte emotionant si o amintire de neuitat...Mesajul unui asemenea demers este unul pozitiv, iar zanele ursitoare au scopul aduceri unui strop de noroc, iubire, fericire si sanatate in viata celor care le-au invitat sa participe la bucuria lor.
Orice parinte isi doreste sa auda pentru micutul lor, tot ceea ce isi doresc si niste tineri casatoriti, atunci cand fac primii pasi impreuna. Rezultatul atmosferei de basm, a muzicii special alease se va vedea la finalul evenimentului, cand toti participanti sunt emotionati.
De retinut faptul ca textul pe care zanele ursitoare il vor interpreta, la un asemenea eveniment, este scris de scenaristi profesionisti. Textul urmareste povestea ursitoarelor, finalul fiind amestecul de basm "asortat" cu realitatea romaneasca.
De asemenea, copii prezenti sunt antrenati in acest eveniment. Zanele ursitoare aferindu-le mici jucarioare din baloane, etc. Acesta fiind practic rolul animatorilor.
Cineva imi poveste cu ceva vreme ca a fost invitat la un asemenea eveniment (botez) . Surpriza a fost una deosebita, deoarece spectacolul oferit a fost unul diferit. La sfarsitul evenimentului, zanele ursitoare au oferit copiilor o mica reprezentatie. Una dintre ele le desena pe fata, diferite personaje din desenele animate, alta din baloane speciale, le confectiona animalute. Atmosfera fiind una deosebita!
De azi, pentru ca azi am descoperit eu, un site, cu actrite profesioniste, texte personalizate in versuri, tinute si coregrafie speciala, lumea basmului poate fi adusa la un eveniment special pentru cel mic.
Despre costurile unui asemenea moment nu pot spune mai nimic, nici ca-s mari, nici ca-s mici, deoarece e un evenment unic in viata unui copil!!
Si... nu uitati sa aruncati un ochi pe site-ul: petrecerimagice.ro

Din blogosfera romaneasca... o zi faina s-aveti!:)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu