Ingrediente, pentru 4 portii
-200 g orez
-100 ml suc de rosii
-200 ml vin alb
-150 g carnati semiafumati
-1 piept de pui
-3 morcovi
-4 cartofi
-2 cepe
-ulei
-boia de ardei dulce
sare
Mod de preparare
1.Se toaca ceapa marunt si se prajeste in 4 linguri de ulei. Se adauga pieptul de pui taiat cuburi. Se prajeste 1 minut si se toarna sucul de rosii si vinul. Dupa 20 de minute se adauga morcovii taiati rondele, cartofi taiati cuburi si carnati taiati rondele. La final se presara boia de ardei dulce si sare.
2. Se fierbe orezul in apa cu sare. Cand s-a umflat se scoate pe o strecuratoare
3. Se monteaza farfuriile. Se pune un pat de orez, care se acopera cu mancarica de pui.
4. Se adauga pieptul de pui si carnatii taiati rondele.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu