vineri, 2 octombrie 2015

SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Teresa”

     Un simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Teresa”, ii poate salva viata unei fetite cu tumoare cerebrala





“Acum exact un an ne pregateam de botez, ii cautam cea mai frumoasa rochita si cei mai frumosi pantofiori, azi sunt intr-o camera de spital si caut cei mai buni doctori sa-mi salveze fetita”. Acesta este drama prin care trece o tanara mama, care se lupta pentru micuta Teresa, de numai un an si doua luna, care a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: tumoare cerebrala.

Dupa mai multe investigatii in tara si in strainatate, Teresa a primit o sansa la viata, gratie sprijinului venit din partea multor oameni cu suflet, iar in urma campaniei umanitare derulate de Asociatia “Salveaza o inima”, s-au strans 40.800 de Euro, in doar o saptamana. In zilele de 1 si 3 septembrie 2015, fetita a suferit doua interventii chirurgicale pe creier, la Klinikum Munchen din Germania, iar starea ei este stabila din punct de vedere clinic. Urmeaza o perioada la fel de grea, in care Teresa va incepe chimioterapia, un proces greu, lung si foarte dureros pentru un organism matur, daramite pentru un corp atat de fraged ca al ei.

Costurile sunt foarte mari – peste 200.000 de Euro, insa familia Cozma a aflat ca oamenii pot infaptui minuni si sunt increzatori ca viata fetitei va fi salvata de sufletele semenilor. Cei care doresc sa o ajute pe Teresa Cozma, pot trimite un simplu SMS de 2 Euro, la numarul 8832, cu textul “Teresa” sau pot dona prin Card, Paypal sau sponsorizarea firmelor, accesand link-ul : https://salveazaoinima.ro/campaigns/teresa-cozma/.

“Cobor in fiecare dimineata scarile de la iesirea din spital si visez acea zi in care vom pleca de manuta acasa toti trei – mai puternici, mai curajosi, mai luptatori. Se zice ca inainte sa venim pe lume fiecare din noi ne alegem parintii si mi se opreste respiratia pentru cateva secunde, sesizand ca sunt mama unui copilas ce vrea sa ne invete la un an de zile cat de valoroasa este viata. Am acceptat, dupa lungi dispute sufletesti, aceasta lupta si cu ea in brate mergem sa descoperim rasaritul de soare”, declara Angelina Cozma, mama Teresei.

*Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 01 octombrie – 31 octombrie 2015. Suma alocata cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Telekom si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Numar este oferit gratuit cu sprijinul Asociatiei “Salveaza o inima”.

Asociatia “Salveaza o inima” a fost infiintata pe data de 17 decembrie 2012, si isi doreste sa reuneasca sub acelasi acoperis un numar cat mai mare de profesionisti din diferite domenii, oameni bine pregatiti si motivati, oameni de bine, oameni simpli, cinstiti si onesti, oameni care cu suflet si dedicare pot ajuta in campaniile si proiectele noastre si astfel impreuna sa ne atingem scopul final de a lasa copiilor nostri o mostenire valoroasa, marturie a faptului ca noi oamenii, comunitatea in ansamblul ei, suntem tot ce trebuie si suficient pentru ca lucrurile sa mearga intr-o directie buna.
 
sursa: Comunicat de presa Asociatia Salveaza o inima

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu