vineri, 9 octombrie 2015

România este o dezamagire crunta

România continua forma slaba, remizând, 1-1, cu Finlanda, pe National Arena.
Golul lui Hoban din ultimele minute de joc, mentin sansele de calificare la Turneul final,  Euro 2016, însa jocul este unul modest în fata unor adversari modesti.
Într-o grupa in care Insulele Feroe este pionul cheie, în care o echipa de mâna a treia, precum Ungaria, lupta pentru calificare pâna în ultima etapa, iar Irlanda de Nord, care nu s-a calificat niciodata la un turneu final, domina grupa, România este o dezamagire crunta.

De fapt, valoarea fotbalului românesc este reflectata corect prin ceea ce se întâmpla în acest moment. Toate echipele românesti au fost eliminate în preliminariile cupelor europene, nationala  nu putea fi altfel, este si ea la pamânt, la tineret pierdem cu bulgarii, la juniori nu ne-am mai calificat de ani de zile...
O victorie în Feroe ne califica, dar oare chiar meritam? Iordanescu se plânge ca a cautat un fundas dreapta în tot fotbalul românesc, când un jucator care l-a anihilat pe Cristiano Ronaldo este antrenat chiar de fiul sau.
Dar ce stim noi? Domnul Burleanu ne fidelizeaza si ne vinde gogosi de doi ani, fotbalul românesc este în coma, iar dupa meciul cu Insulele Feroe, poate fi îngropat. Poate ar fi mai bine.

Clasament

1. Irlanda de Nord (20p)
2. ROMÂNIA (17p)
3. Ungaria (16p)
4. Finlanda (11p)
5. Ins. Feroe (6p)
6. Grecia (3p)
Ultima etapa,  11.10. 2015, ora 19
Feroe - ROMÂNIA  
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

6 comentarii:

  1. Pai s-au plamadit campioane de carton fara o baza de jucatori cu ,, sange in vana '' .

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul pleaca de la juniori, in general ai nevoie de pile, relatii si sa dai spaga, ca sa prinzi echipa. Vorbesc din experienta, am jucat fotbal. Asa se pierd multe talente, antrenorul prefera o spaga de 100 euro in loc sa promoveze talentul si sa ia peste cativa ani cateva milioane de euro. Sigur ca la seniori nu se mai da spaga dar ajung la seniori cine a cotizat la juniori, in general.

    RăspundețiȘtergere
  3. noi nu ramanem decat cu frustrarea,nimic nu o sa se schimbe in viitorul apropiat ..e inca prea mare foamea de bani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la asta ma gandeam si eu aseara...nimic nu se va schimba si, culmea ...se poate si mai rau...sa ajungem sa ne bata amatorii din Feroe...

      Ștergere
  4. ca o remarca de pe teren, jucatorii finlandezi aveau cosuri, jucatorii romani aveau chelie

    RăspundețiȘtergere