sâmbătă, 17 octombrie 2015

Panouri solare presurizate de la IstGrun

sursa foto: www.istgrun.ro
Cu toti stim ca in ziua de azi confortul unei locuinte a devenit o necesitate. O buna metoda pentru asigurarea unui confort o reprezinta si achizitia unor panouri solare.
Cu ajutorul acestore se poate obtine apa calda atat de necesara intr-o locuinta, dar nu oricum, ci cu ajutorul razelor solare, care nu costa nimic. Pe langa faptul ca este gratuita, sursa de incalzire a apei, aceasta metoda este nepoluanta si benefica mediului inconjurator.

Bineinteles ca atunci cand ne hotaram sa investim intr-o instalatie solara, ne informam pentru a alege ceea ce este mai potrivit pentru noi si locuinta noastra. Daca suntem pusi in situatia de a alege panouri solare, sfatul meu este ca acestea sa fie niste panouri solare presurizate, pentru a beneficia pe tot parcursul anului de energia termica produsa.
Daca v-ati saturat sa folositi boilerul electric, din pricina facturii, tipul de panouri solare, de care v-am amintit mai sus, sunt alternativa cea mai la indemana. Te vor ajuta sa economiseti banii din bugetul alocat utilitatilor.
Nu contest acum faptul ca sunt persoane care considera aceasta investitie, ca fiind un "moft", din cauza costurilor ridicate. Pentru ei, vreau sa spun ca acest "moft" este unul care intr-un interval relativ scurt, aduce o economie in buget. Din spusele specialistilor, in cinci ani se poate recupera investitia facuta initial. Si, daca mai iau in calcul durata lunga de viata a unei instalatii solare, atunci cu siguranta ca bugetul personal alocat utilitatilor va avea de castigat. 

In opinia mea panourile solare sunt o buna metoda de a economisi pe termen lung si de protectie a mediul inconjurator. In plus, cine disppune de o instalatie solara, nu va mai fi o “victima” a scumpirilor de curent sau gaz, pentru ca va avea acasa propriul sistem de producere a apei calde, nu va depinde de o companie anume.

In concluzie, pentru cine are nevoie, poate gasi panouri solare si alte informatii pe aceasta tema, pe site-ul istgrun.ro. Sunt oferte avantajoase de panouri solare presurizate, care va produce apa calda tot anul.

Un comentariu:

  1. Atât timp cât reţeaua este în funcţiune, reprezintă o soluţie inteligentă, deoarece reduce facturile la electricitate ale clienţilor, generând energie „curată”

    RăspundețiȘtergere