marți, 13 octombrie 2015

Oamenii curajosi, nu lovesc pe la spate

In adolescenta, respectiv in anii de liceu, citeam romane de capa si spada. Imi placeau nobilii care nu mai loveau adversarul cand este la pamant sau cand se adunau mai multi atacatori pe o singura persoana.
Acum peste tot se dojeneste si denigreaza guvernantii si parlamentul. Desi, pe undeva mai fac si lucruri bune ( mai o reducere de costuri la medicamente, mai o reducere de TVA, mai o indexare de pensii, etc.), este bine sa fie criticati, nu zic, dar in limita unui bun simt, care din pacate nu exista nici la opozitie ( nu am pretentii la cate golanii au facut in guvernarile lor) si nici la mass-media romaneasca (aveam pretentii).
Dar, ce ma nedumereste cel mai mult este ca peste tot se ATACA doctorii. Protejeaza infractorii, iau spaga, fac greseli peste greseli in profesie ( malpraxis ), etc. Ma intrebam asa: ia sa vad un curajos care este nemultumit de un judecator, de un procuror. Nu au curajul...fac pe ei, in pantaloni...astia din opozitie si mass-media...
Nu vreau, Doamane Fereste turnatorii si procese inutile, dar parca prea se aduna in turma sa denigreze. Ma intreb, cati din cei operati de Oprescu, acum il injura ? Ca fapt divers.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu