luni, 12 octombrie 2015

Liviu Dragnea a castigat, PSD s-a schimbat?!

                                   Liviu Dragnea a castigat,  PSD s-a schimbat?!

Adica s-o sucit spre o zona periferica a mentalului colectiv, pozitionare din care va trebui sa-si lanseze un candidat credibil vs sincronul Busoi - Basescu, la Primaria Bucuresti.
Un program calendaristic va exista, principalele partide PSD si PDL/PNL, se vor lupta in "lupta dreapta", LIBELALII  Lu' Pledoiu si Blaga (greseli intentionate de scriere si pronuntare) avand si aportul logistic al serviciilor secrete, dublate de actiunile specifice ale DNA, institutii grupate asa cum se stie in jurul Prompteristului de la Cotroceni, numitul Binomului SRI-DNA!

Va fi interesanta decizia liderilor PSD in nominalizarea candidatuluui la Primaria Bucuresti, Va fi un om de partid credibil , fara vulnerabilitati, cu un discurs echilibrat si un program pentru Bucuresti, de dezvoltare generala, in infrastructura care sa cuprinda implicit Centura Bucurestiului in scopul fluizidarii traficului din centru capitalei sau NU.
Cu siguranta Presedintele ales, L Dragnea isi va impune candidatul la Primaria Bucuresti, un social democrat care ar putea convinge locuitorii capitalei , nu, unul din propia echipa, perpetuu insalubru, asa cum se obisnuieste in partidele din politica damboviteana.

Ramane de vazut si reactia Binomului, dupa lansarea candidatilor PSD la locale.


2 comentarii:

  1. Concluzia, niciun fost sau actual politician nu mai merita sa fie ales...trebuie gasiti oameni noi care sa aiba ceva in cap ,tineri si care vad bine ce trebuie facut pentru ca tara sa mai stea dreapta ,pentru ca in Europa a fost ,este si va fi ...nu ne primesc ei ,cei din UE care ne-au facut doar rau si ne-au folosit cu ajutorul hotilor din tara si a hotilor veniti din afara ,fie pentru a lua averi pe care nu le meritau ,fie pentru a face afaceri dand mita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta E!
      Politicienii sunt vulnerabili, iar DNA ii joaca pe degete!

      Ștergere