miercuri, 14 octombrie 2015

Guest post: Camera video auto


                                               Guest post: Camera video auto


Sunt tari unde multi soferi si-au cumparat camere video auto pentru autovehicolul proprietate personala. La noi in tara sunt putine sau nu prea am vazut eu masini dotate cu camera video auto.
In opinia mea, o camera poate inregistra drumul pe care il faci, deoarece niciodata nu vei sti daca vei fi implicat intr-un eveniment neplacut. Avand o camera video auto, poti avea dovada.
Bineinteles ca este importanta calitatea filmarii. Avand in vedere noile tehnologii, nu are rost sa cumperi o camera ieftina care nu reda clar imaginea. O camera , ca cea din imaginea atasata, nu costa o avere.



Calitatea fimarii este importanta, avand in vedere tehnologia de azi nu ar rost sa iti cumperi o camera daca nu filmeaza HD, gasesti o camera video HD pentru masina la preturi mici, nu ai nevoie de o avere pentru a-ti cumpara asa ceva. Pe site-ul techstar, gasesti astfel de camere video aut la preturi bune, Asadar, ar trebui sa va navigati  putin pe siteul respectiv, pentru a gasi ceva potrivit pentru voi.

Camera video auto la care am pus link-ul si cea din imagine sunt de calitate, poti sa filmezi si noapte sau atunci cand lumina nu e atat de buna (cand e ceata sau vreme mohaorata).
Este un lucru foarte important, pentru ca nu conducem doar ziua, asa ca nu trebuie "ratat" vreun eveniment pe timpul noptii. Si, daca luam in considerare faptul ca pe timpul noptii se intampla foarte multe accidente este necesar sa ai o camera video auto ce poate filma si pe timp de noapte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu