luni, 12 octombrie 2015

De ce ai nevoie de un accesoriu la masina ta?

sursa foto www.techstar.ro
 Acest articol porneste de la o pasiune mai veche, si anume: masinile. Am mai scris pe acest blog cate ceva, pe aceasta tema si voi mai scrie.
 Asadar, nu-i o noutate si in acest articol am sa va vorbesc despre accesoriile lor sau mai bine zis, am sa va prezint doua accesorii speciale pentru navigatie BMW.

1. De ce ai nevoie de un accesoriu la masina ta? La ce-ti foloseste?


Pai sa luam un exemplu: camera video auto

"Are card compatibil: MicroSD / MicroSDHC (max. 32 GB Rezoluţie video: 640x480, 720x480, 1280x720, 1280x960. Unghi filmare: 120 grade Led infrarosu: 6 leduri Microfon si Difuzor incorporat. Conectivitate: Ieșire AV. Dimensiunea ecranului: 2.4 inch. Tipul de Acumulator: Litiu-Ion 1020mAh BL-5C"


Si, ca sa raspund eu la intrebare…te poti simti in siguranta in calatoriile pe care le faci cu masina. Acest accesoriu te va apara de hoti si de asemenea, poti filma drumul parcurs, pentru ca nu se stie niciodata ce eveniment poate sa te surprinda in trafic.

Discutam mai zilele trecute la o bere, desigur cu un amic despre costurile pe care le presupune o masina. Ele este adeptul masini simple, iar eu prefer acele gdgetu-ri sau accesorii, care te ajuta. El zice ca daca fabricantul a produs acea masina fara aceste accesorii (gadget-uri) inseamna ca a stiut el, de ce? Parerea mea fiind aceea ca nu se produc modificari majore asupra instalatiei electrice sau a bordului! 

De la an la an, apar noi gadget-uri, pe piata rolul lor este sa ne usureze existenta sau cel putin sa ne distreze. Unele dintre aceste dispozitive iti pot fi de mare folos atunci cand conduci, camera video auto, din fotografia atasata, este un exemplu! Acum, fiecare isi face si anumite calcule pentru ca accesoriile sunt cam piperate, din ce am vazut eu, dar cea prezentata de mine, la 78 ron, este accesibila. Acum depinde si de voi, de buzunar, ca sa zic asa!

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi frumoasa si aruncati un ochi pe reducerile saptamanale de pret la o camera video auto, de pe site-ul techstar.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu