marți, 15 septembrie 2015

Pariuri legale si in siguranta


                                                 Pariuri legale si in siguranta, ponturi-bune.ro



Acum se poate paria pe internet legal si in siguranta. Noile reglementari legislative ofera autorizatii de functionare pentru organizatorii de jocuri de noroc si pariuri.
In urma cu ceva vreme, citeam in presa online o stire de genul: " Operatorul unui site de pariuri online ( link1) a primit prima autorizatie de functionare online din Romania. Astfel, bugetul de stat al Romaniei castigat peste 500.000 de euro, intr-o singura zi, fiind pentru prima data cand statul roman incaseaza bani din jocurile de noroc online."

Asadar, de acum siguranta, transparenta, increderea, si libertatea invididuala de pareri devin valorile principale si fundamente ale site-urilor autorizate in vederea organizarii jocurilor de noroc si pariuri online sportive.
sursa foto:ponturi-bune.ro

Acum, in cea de-a doua parte a articolului vreau sa va "descos"...Va rog sa-mi spuneti cati dintre voi ati mai facut pariuri-online si ce ponturi de pariuri, mai stiti. Si, daca nu e un secret, pe ce site faceti  pariurile online ?
Intreb deoarece si eu fac pariuri online, dupa cum stiati sunt un pic microbist, asa ca mai pariez pe meciurile de tenis, handbal, fotbal si chiar daca nu am astigat sume mari, ma gandesc sa fac pariuri mai mari, sa maresc miza, voi ce sfaturi aveti?


Ca vorba jucatorului de pariuri, pana nu pariezi nu o sa castigi, pana nu investesti nu o sa ai profit si as face ceva pariuri cu miza mai mare, cum spuneam.
Eu, am descoperit pe net un site:ponturi-bune.ro, care are o categorie ponturi pariuri, excelenta, in opinia mea . Se pot face pariuri online in siguranta si legal, dar vreau sa stiu, voiati avut probleme?


Pentru biletul zilei si pentru pariuri legale si in siguranta, va invit sa vizitati site-ul ponturi-bune.ro .Pe site-ul acesta veti gasi bonusuri atragatoare, cote si promotii saptamanale, de asemenea puteti face pariuri live de oriunde.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu