miercuri, 23 septembrie 2015

Mersul pe bicicleta

sursa foto: www.veloteca.ro
                  Mersul pe BICICLETA

Cu toti stim ca sportul este benefic organismului. Stim beneficiile pe care practicarea miscari in aer liber sau in sala de fitness le are asupra organismului. Pentru unii este si o metoda eficienta de slabi, pentru altii, de mentinere a unei greutati normale. Este asadar o metoda eficienta de a da jos kilogramele luate in plus.
Sa reiau cateva din beneficiile practicari sportului in masa:

Ne ajuta sa eliminam toxinele acumulate.


In primul rand, sa pedalam pe o bicicleta ( vezi exemple de biciclete) ne este util in a scapa de toxinele acumulate de organismul nostru. Aceasta este o metoda eficienta folosita in tarile dezvoltate de multi ani. Toxinele se elimina prin transpiratie, iar acesta este un procedeu bun, deoarece in ziua de azi majoritatea covarsitoare folosim produsele anti-transpiratie. Asadar, este relaxant si elimina stresul.

Ne ajuta sa ne mentinem un tonus exelent

Asta-i un alt beneficiu. Mersul pe bicicleta, care trebuie sa devina obisnuinta, ne va ajuta sa sa ne tonificam musculatura. Daca vom sti sa alegem traseele, nici nu va fi nevoie de multe ore de mers pe bicicleta.

Beneficiile pentru inima

Ori de cate ori vom face miscare, muschii inimi vor beneficia de un stimulent care ne va feri de bolile cardiovasculare, atat de raspandite in ziua de azi, fie ca sunt persoane in varsta, fie ca sunt persoane tinere.

Cu siguranta, beneficiile practicari sportului (in cazul de fata: mersul pe bicicleta) sunt mult mai numeroase decat cele cateva enumerate, de mine. Iar pentru persoanele tinere si, nu numai, care sunt la inceputul activitati sportive este bine sa arunce un ochi pe site-ul: www.veloteca.ro. Magazin online specializat in comercializare si service biciclete (scule pentru bicicleta) care ne vor ajuta in activitatea sportiva.
.

In opinia mea sportul este un real beneficiu pentru fiecare din noi, de aceea ori de cate ori dispunem de timp liber, trebuie sa profitam...sa pedalam!


Din online-ul romanesc va doresc o viata in miscare plina de sanatate si, nu uitati sa vizitati site-ul www.veloteca.ro pentru promotiile de toamna.


7 comentarii:

  1. Daca practici aceasta acitivitate cu regularitate, vei vedea in timp efecte interesante inclusiv scadere in greutate..

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersul pe bicicleta iti creste capacitatea de efort

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersul pe bicicleta (fie in parc, fie acasa) este o modalitate de a ma mentine sanatos, in forma si cu un tonus bun, din experienta, zic:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cu bicla ma dau de primavara pana toamna tarziu...pana da inghetul...

    RăspundețiȘtergere