miercuri, 30 septembrie 2015

Google lanseaza Android 6.0 Marshmallow

                       Google lanseaza, pe 5 octombrie, Android 6.0 Marshmallow

Din aceasta vara, sistemul Android 6.0 (Marshmallow), a fost disponibil intr-o versiune de testare, dar dupa 3 versiuni  Preview si multe alte probleme rezolvate, generatia Android M este pe cale sa fie lansata oficial cu actualizarile la noul OS ajungând intr-o prima faza la 5 dispozitive din seria Nexus: LG Nexus 5, Motorola Nexus 6, Asus Nexus 7 (2013), HTC Nexus 9 si Asus Nexus Player.

sursa foto:www.go4it.ro
Actualizarea la Android 6.0, nu vor primi telefonul LG Nexus 4 si tabletele Nexus 7 din prima generatie (anul de productie 2012), respectiv tabletele Nexus 10 lansate de Samsung in acelasi an, considerate prea vechi pentru a putea rula cu  noul OS la un nivel de performanta satisfacator.

Codul final Android 6.0 Marshmallow va fi publicat prin Android Open Source Project (AOSP) pe 5 octombrie. Tot atunci se vor face primele livrari si primele actualizari OTA la Android 6.0 catre dispozitivele Nexus compatibile.

Pe lista dispozitivelor echipate cu noua versiune Android M se afla si noile terminale LG Nexus 5X and Huawei Nexus 6P, prezentate în cadrul unui eveniment Google oficial ce a avut loc pe 29 septembrie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu