sâmbătă, 26 septembrie 2015

De la altii: Puterea ta

Puterea ta nu consta in cat poti sa iei, ci in cat poti sa daruiesti fara sa ceri nimic in schimb. Asta inseamna ca dai din surplusul tau, orice ar fi acela, iar asta te face un om bogat.
Valoarea ta umana nu consta in cat tupeu ai, in cat reusesti sa ii manipulezi sau santajezi emotional pe altii ca sa iti dea, in cate foloase necuvenite reusesti sa obtii prin cine stie ce mijloace. In lume, la fel ca si in viata ta, exista un echilibru. Iar daca ai luat fara sa ti se cuvina, mai devreme sau mai tarziu, tot va veni si nota de plata. Asa este legea compensarii si legea cauzei si efectului.

Indiferent cat te mandresti cu abilitatile tale de a-i insela pe altii, indiferent cat de "smecher" te crezi, esti supus acelorasi legi universale. In plus orice om, oricum ar fi el in interiorul sau, are un simt moral care ii va semnala ca nu sunt ok faptele sale negative, iar asta il va predispune la tulburari psihice si chiar fizice.
Valoarea ta umana si puterea ta interioara sunt intotdeauna rezultatul direct al integritatii, verticalitatii si demnitatii tale.
Traieste curat, fii integru, vertical si demn, iar viata te va rasplati cu siguranta!




Sursa: Ursula Yvonne Sandner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu