marți, 1 septembrie 2015

Cadouri ieftine de Sfanta Maria - gadgeturi la doar 39 de lei

Pe 8 septembrie, crestinii din toata lumea sarbatoresc Nasterea Maicii Domnului, asa ca toti cei care poarta acest nume sunt eligibili pentru cadouri ieftine de Sfanta Maria. Aceasta este prima sarbatoare mare a anului bisericesc (care incepe pe 1 septembrie), ea fiind recunoscuta atat de ortodocsi, cat si de catolici, asa ca mai mult ca sigur vei avea cel putin un sarbatorit in familie. Uite ce gadgeturi iti recomand drept cadouri ieftine de Sfanta Maria:

Radio cu pedometru si calculator de calatorii

Radio cu pedometru si calculator de calatorii este unul dintre cele mai cautate gadgeturi din ultimii ani, care ii ajuta pe iubitorii de sport sa controleze efortul depus zilnic. Il poti cumpara pentru tine sau il poti achizitiona pentru cineva drag, el incadrandu-se usor la categoria de cadouri ieftine de Sfanta Maria. Acesta este un gadget adecvat atat profesionistilor, cat si amatorilor. Avand o dimensiune redusa, Radio-ul cu pedometru si calculator de calatorii, care va gestiona fiecare pas pe care il faci, poate fi tinut in buzunar, atasat la curea sau prins de gulerul unei camasi.


Calculator pentru bicicleta cu 14 functii

Avand in vedere ca numarul persoanelor care isi cumpara biciclete creste de la an la an, calculatorul pentru bicicleta poate fi inclus si el in sectiunea de cadouri ieftine de Sfanta Maria. Acest gadget ideal pentru biciclisti este impermeabil, pentru a evita situatiile neplacute cand afara ploua sau ninge. Datorita ecranului mare, calculatorul pentru bicicleta poate afisa doi parametri diferiti in acelasi timp. Cu ajutorul lui poti afla viteza curenta si cea medie, kilometrajul, distanta parcursa si ora.

Coarda pentru sarit cu pedometru

Un alt gadget foarte util persoanelor active, precupate de conditia fizica, este coarda de sarit cu pedometru, ideala pentru reducerea tesutului adipos din solduri, talie, gambe si coapse. Este unul dintre cele mai ieftine cadouri de Sfanta Maria pe care le vei gasi pe piata si este potrivit atat pentru adulti, cat si pentru copii deoarece coarda este reglabila in lungime. Acest gadget monitorizeaza caloriile consumate si timpul pentru exercitiile fizice, pe care le afiseaza apoi pe ecranul LCD, incorporat in maner.

Casti stereo cu fir Aruba Esperanza

In ziua de astazi, ne putem lua muzica oriunde ne aflam, asa ca nu mai exista persoana care sa nu aiba nevoie de o pereche de casti. De aceea, ele constituie niste cadouri ieftine de Sfanta Maria, pe care le poti oferi persoanelor dragi. Aceste gadgeturi sunt compatibile cu orice dispozitive sau placi audio. Pentru redarea cat mai fidela a sunetelor, castile sunt captusite cu perne de amortizare a zgomotului exterior, ceea ce le face ideale pentru ascultat muzica, dar si pentru gaming.

Set de darts cu doua fete

Vrei sa te distrezi alaturi de prietenii tai, fara sa mai fii nevoit sa te deplasezi de acasa? Setul de darts cu doua fete este unul dintre cadourile ieftine de Sfanta Maria, pe care ti le propun. Tabla are aceeasi marime ca cele folosite pentru competitii si are doua modele diferite, pentru ca tu sa nu te plictisesti niciodata. Acest cadou este recomandat atat pentru adulti, cat si pentru copii mai mari, care vor sa se relaxeze in casa sau in aer liber.

Un comentariu: