luni, 3 august 2015

Unde plecam in vacanta vara aceasta?

COMUNICAT DE PRESA - Unde plecam in vacanta vara aceasta? Specialist in turism: “Este in continuare o foarte mare cerere pentru destinatiile din Grecia, dar turistii trebuie sa fie pregatiti sa aiba cash, din cauza restrictiilor bancare”

Grecia, Spania, Italia, dar si destinatii cum ar fi Iordania sau Malta sunt la mare cautare in perioada concediilor de vara. Ofertele variaza intre cateva sute si putin peste 1.000 de euro pentru o saptamana petrecuta departe de grijile familiale si de sarcinile de serviciu. Relaxarea si distractia sunt accesibile insa si celor care nu-si permit o vacanta in afara tarii.
Litoralul romanesc, dar si cel de la vecinii bulgari asteapta si acum, in luna august, turisti cu preturi si servicii adaptate nevoilor si buzunarelor fiecaruia. Iar pentru cine vrea un bronz mai bun si de lunga durata, atunci o baie de soare la munte este solutia ideala. 
Despre destinatiile preferate de romani in aceasta vara, dar si despre cum se imbina turismul cu actele caritabile a vorbit Gabriel Tudor si Alice Udrea.
Concluzia, care a rezulta in urma acestei discutii, este una neasteptata pentru mass-media romaneasca care a dus o campanie DIVERSIONISTA, la adresa Greciei. Asadar, romanii prefera Grecia... „Grecia rămâne pe primul loc”, in privinta numarului de persoane care  isi achizitioneaza o vacanya prin agentiile de turism. Din acest motiv, niciun român, dintre cei care si-au cumparat in ultima vreme o vacanta in Grecia, nu a dorit sa renunte la biletele pe aceasta destinatie.

3 comentarii:

  1. Ghici! Aseara m-am intors din Grecia si erau turisti ce foloseau ATM-urile... (chiar si pe insule) Nu stiu cine a inceput isteria asta de rau famare a Greciei, dar ma duce cu gandul la mafia de pe litoralul nostru romanesc unde esti jupoit de viu si 'cash' si 'card' la orice pas.
    Asa ca nu va duceti in Grecia, veniti la noi pe litoral sa va mulgem de bani! Sa va luam 50 de ron pe un terci cu nume pompos.

    PS: Vacanta a fost criminala in Grecia! (plus ca am o prietena ce "prefer sa raman ancorata in aceasta excursie minunata" :))))))))) )

    RăspundețiȘtergere