marți, 18 august 2015

"Litoralul pentru toti"

sursa foto: mediafax
Programul: "Litoralul pentru toti" se va desfasura intre 31 august-11 octombrie.

Dragos Raducan, prim-vicepresedinte executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), a anuntat ca pana in prezent sunt inscrise in program 40 de hoteluri din statiunile de pe litoralul romanesc, avand un numar de 4.584 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vandute in peste 68 de agentii din intreaga tara.

Ca si anul trecut, turistii care aleg sa-si petreaca cateva zile in cadrul acestui program, beneficiaza de o optiune suplimentara si anume, varianta All Inclusive, care asigura toate cele trei mese. Acestea fiind servite in regim de bufet, cu bauturi incluse si acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja. Tarifele maximale pentru un sejur All Inclusive de cinci nopti pentru o persoana ajunge la 765 lei la hotelurile de trei stele, 875 lei la hotelurilor de patru stele si 985 lei pentru all inclusive la cele de cinci stele.


Atentie: Reprezentantii agenţiilor de turism afirma ca tarifele indicate exprima doar o recomandare maximala, valoarea acestora fiind stabilita de fiecare prestator in parte.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu