vineri, 28 august 2015

Esteban Chaves a imbracat din nou tricol rosu

Rutierul columbianul Esteban Chaves (de la Orica) si-a recuperat, in etapa de ieri, tricoul rosu pierdut dintr-o neglijenta la finalul etapei de miercuri, castigand fara probleme etapa a 6-a din Turul Spaniei. Etapa desfasurata intre Cordoba si Sierra de Cazorla, pe o distanta 200,3 km, fara catarari dificile.
Cu o vointa exemplara, Chaves- un rutier de buzunar (1,64 m, 54 kg),  a atacat pe ultima urcare, de 3 km, de la sosire si a castigat, fiind cronometrat în 4h 46’18”.
Pe locul al doilea a sosit, la 5 secunde, au sosit irlandezul Daniel Martin (Cannondale) si fostul lider al clasamentului general, olandezul Tom Dumoulin (Giant). In clasamentul general, dupa etapa a 6 a, Chaves se afla, din nou in frunte, fiind urmat de Dumoulin, la 10 secunde si de Daniel Martin, la 33 de secunde.
Etapa de azi, are loc intre Jodar si La Alpujarra (191 km), si se va incheia cu un finis pe o catarare lunga de 20 km, cu o panta de 18 la suta.


2 comentarii:

  1. Ceva link-uri pt etapa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Aglae Stoicanaugust 31, 2015

    Tom Dumoulin a dat lovitura la Cumbre del Sol, în etapa a noua din Turul Spaniei. Toată lumea aştepta un succes al lui Joaquim Rodriguez

    RăspundețiȘtergere