luni, 3 august 2015

Coconut coffe scrub



Stateam, duminica dimineata pe Facebook, asa cum isi petrec mai toti timpul liber. Am gasit pe unul din profilurile rasfoite un concurs despre un scrub corporal natural din cafea. Era ceva legat de Addams Coconut Coffee Scrub, un produs 100% natural ce ajuta la regenerarea pielii si la exfolierea celulelor moarte. Nu am mai auzit de un astfel de produs in Romania, am intrat pe respectiva pagina oficiala sa citesc mai multe despre aceast produs. Normal, am gasit un site foarte curat, am citit cateva din intrebarile frecvente si Addams mi-a cam raspuns la tot ce vroiam sa aflu..





Acum sa va spun si voua despre ce am citit, daca nu cumva sunteti cu un pas inaintea mea, in ceea ce priveste acest produs: Addams Coconut Coffee Scrub, este un peeling corporal facut doar din ingrediente naturale. Un mixt perfect: ulei organic de cocos, ulei din seminte de struguri, ulei de vitamina E, uleiuri esentiale, sare roz de himalaya cristalina si bineinteles cafea robusta (special macinata sa pune in evidenta uleiul din ea) cu un continut dublu de cofeina fata de cafeaua arabica (normala, cum o stim noi).
Addams Coconut Coffee Scrub pare un produs ideal, ce poate fi folosit pentru tonificarea si regenerarea pielii. Mirosul de cafea in combinatie cu uleiul de cocos iti rasfata simtul olfactiv, in timp ce compozitia ne ofera revigoreaza si tonifiaza pielea, inca de la prima folosire.
Pe pielea curata si umeda se pot aplica doua maini de produs, se maseaza usor si asteptati cinci minute ca sa isi faca efectul. Clatiti, stergeti usor si tamponati pielea dupa dus.
Produsul este facut doar din ingrediente naturale, deci nu se pune problema de parabeni sau alte ingrediente ce ar putea avea efecte negative asupra sanatatii.
Addams vine in trei variante: Coconut Coffee Scrub, Orange Coffee Scrub si Himalayan Coffee Scrub.
Puteti folosi orice produs Addams Scrub este un produs pentru tonificarea si regenerarea pielii in orice sezon.


Produsul, dupa cum se observa si in poza atasata articolului este intr-un ambalaj foarte rezistent si impermeabil, dar cu toate acestea este bine sa fie pastrat intr-un loc uscat.
Coconut Coffe Scrub este un produs natural din gama de produse destinate intretinerii, regenerarii, tonifierii, exfolierii, detoxifierii pielii ce actioneaza benefic asupra oricarui tip de ten.
Cafeaua si sarea de himalaya curata pielea de celule moarte iar uleurile esentiale din compozitia o hidrateza si o tonifiaza.

Imperfectiunii ale pielii, precum celulita sau dermatita, boli cu care se lupta din ce in ce mai multe doamne si domnisoare se pot tratata cu un produs natural


Din blogosfera romaneasca va doresc o zi buna :)

3 comentarii:

  1. lichirestiaugust 04, 2015

    pofta buna si la tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei care beau cafea, consumă cafeină, care stimulează mintea și o face mult mai ageră. Aceștia nu sunt într-o stare metală lentă, ci într-o stare de limpezime și claritate.

    RăspundețiȘtergere
  3. ORANGE coffee scrub este ideal pentru tonificarea, exfolierea şi regenerarea pielii.

    RăspundețiȘtergere