joi, 20 august 2015

Bulibaseala, golaneala sau atat poate Binomul SRI-DNA-ul


Ca dosarul lu'Ponta e facutura de 2 bani, se vede si de pe LUNA; Bulibaseala lu'Kovesi, cu prejudiciul lui Sova, trecut la Ponta e cusut cu ata alba putreda, care s-a rupt din prima secunda a publicari comunicatului neo-securistilor de la DNA...Ca dezbaterile pupinlingailor Marelui PNL...care au umplut la ordin ecranele sunt comice, nici ca ma intereseaza, am telecomand pentru asta, dar pe mine ma intereseaza sa aflu: daca comanda in cazul lu"Ponta este din interior ( Coldea-Kovesi-Johhanis) sau de afara (PPE) via Coldea-Kovesi-Johannis?


PS. Pentru prima data sunt de acord cu cele spuse de Udrea in acest pasaj, facut public ieri, dintr-o postare de pe pagina sa oficială de Facebook :"...Cred că mai marii lumii şi cei de la ambasade se crucesc şi râd cu lacrimi de faptul că numai în România se poate produce un asemenea scandal şi cutremur politic, cu Prim-ministrul în funcţie pus sub acuzare, pentru un prejudiciu inexistent (varianta lui Ponta) sau mărunt, de mai puţin de 12.000 de euro (varianta DNA).
În ţara asta se fură zeci, sute de milioane de euro şi oamenii ăştia îl anchetează pe Premier pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles! Si pentru o presupusa fapta de acum 7 ani, despre care au vorbit pana si copiii in acest timp, nu doar adversarii politici si presa, deci nu era nimeni care sa nu cunoasca subiectul in anii acestia. Doar DNA-ul l-a aflat acum!!! Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns…"Un comentariu: