vineri, 3 iulie 2015

Un pont, aptjob!

Traim vremuri dificile si orice informatie pe care o gasim, in special, in mediul online este importanta. Si, ma refer aici la un job, un loc de munca care sa ne poata asigura un buget decent.

Azi, va dau un pont, de fapt este un site de joburi care se numeste aptjob.ro. Pentru joburi in Bucuresti sau un job intr-un alt oras accesati site-ul. Ca sa puteti aplica aveti nevoie mai intai sa va faceti un CV pe pagina respectivului site. Din experienta mea va pot spune ca nu dureaza foarte mult completare respectivului CV.

Cred ca informatiile de pe site-ul respectiv sunt destul de clare si nu veti intalni lucruri sofisticate pentru care sa aveti nevoie de sprjin. Dupa ce completati CV -ul accesati ofertele din orasul dumneavoastra si aplicati la unul din joburile disponibile. Fireste ca daca locuiti in Iasi veti cauta locuri de munca in orasul respectiv. Dar, se gasesc multe locuri de munca in Bucuresti sau cel putin asta e impresia mea!
Acum, pot din experienta mea sa va dau si un sfat. Pentru cateva minute puteti sa va faceti si o scrisoare de recomandare, pe care o veti atasa CV-ului pentru a creste sansele dumneavoastra, in obtinerea unui job potrivit.



In alta ordine de idei, sunt cateva site-uri care gazduiesc ofertele de munca din Romania si nu numai, de aceea pentru cei care se afla in cautarea unui loc de munca este o modalitatea prin care se poate gasi un job. Pe toate aceste site-uri accesul utilizatorilor este gratuit.
Pe aptjob.ro, joburi sunt grupate dupa localitatile din Romania, navigarea fiind foarte usoara.

Asadar, din confortul propriei locuinte, puteti trimite unul sau mai multe CV-uri, pentru a rezolva aceasta situatie deloc placuta prin care multi din noi, la un moment dat, ne lovim.

Daca sunteti in situatia de a alerga dupa un job, intrati pe site si cautati jobul in orasul in care locuiti. Trimiteti mai multe Cv-uri, la mai multe job-uri.

Suntem in plina vara cand reabilitare a cladirilor sunt in toi si, ofeta cu locuri de munca este bogata in acest domeniu. Cu rabdare si multa ambitie veti reusi sa va gasiti un job.

Din online-ul romanesc va doresc sa va gasiti un loc de munca, bine platit.

4 comentarii:

  1. ms chiar cautam ceva pentru cineva...o sa-l vizitez si sa fac si-un Cv...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e nou...n-am mai auzit de el pana sa citesc postarea ta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu chiar...nou...dar a crescut nr, de joburi...in ultima perioada...

      Ștergere