marți, 21 iulie 2015

Un acoperis pentru fiecare locuinta

                                                     Un acoperis pentru fiecare locuinta


Nu stiu cati dintre noi ne-am imaginat vreodata cum ar arata o casa fara un acoperis. Ca sa pulsez, va intreb. Cati dintre voi v-ati gandit la avantajele pe care le poate oferi intrenetul, cand avem de reparat o locuinat. In cazul nostru: acoperisul casei.
Daca sunteti interesati de acest subiect, va invit sa cititi in continuare acest articol.
Eu, am descoperit un site: acoperisuri-traditionale.com si, am citit despre avantajele unui acoperis refacut in totalitate. Sa va si argumentez :


In primul rand, tu si familia ta te vei simti in deplina siguranta. Nu vei mai fi ingrijorat, in zilele innorate ca va ploua si, iti va pica: prin pod si mai apoi se va prelinge apa in camera locuintei tale.
In al doile rand, pentru o casa, fie ca e veche, fie ca-i noua, acoperisul este elementul cel mai important al locuintei. Nu poti face niciun fel de renovarea a unei camere daca acoperisul nu este sigur. Improvizatiile nu tin. Deci, cand vei constata acest lucru, bugetul iti va fi deja prea mic. Un acoperis nou, este mai ieftin decat improvizatiile facute in fiecare an.

In al treilearand, se schimba si design-ul locuintei. Vecinii tai te vor invidia:)

In al patrulea rand, trebuie sa te gandesti ca un acoperis nou este o investitie pe termen lung.

Sa va mai zic niste chestii, legate de acoperisul locuintei:

Nu e deloc sanatos pentru absolut nimeni sa stea intr-o casa care are un acoperis vechi, infiltrariile duc la crearea de umezeala, iar acea umezeala este proprice aparitiei de mucegai…Iar mucegaiul este daunator sanatatii.

Chiar daca, multi o considera ca fiind o investitie importanta, costurile plus amploarea lucrari, va spun ca se merita…

Daca va veti hotari sa faceti o investitie de acest gen aruncati un ochi aici:  tabla tip tigla in Suceava , va spun ca se merita.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o toamna blanda, chiar daca suntem in mijlocul verii, ploile de toamna nu ne vor ocoli. Si, daca acoperisul este nou, nu aveti de ce sa va faceti griji.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu