sâmbătă, 18 iulie 2015

Steven Cummings, castiga etapa cu nr.14 din Turul Frantei

sursa foto: Eurosport
Steven Cummings este castigatorul etapei a 14-a ((Rodez - Mende, 178,5 km) din Turul Frantei. Chris Froome ramane fara emotii in fruntea clasamentul general.

6 comentarii:

  1. parerea mea personala ca singurul rutier care i mai poate face probleme lui froome este quintana,contador si daca nu facea giro tot mai sus de locul 3

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu inteleg, de ce Contador, Quintana, Nibali, impreuna cu echipele lor nu ataca inca de la inceputul fiecarei etape ? Etapa de etapa . Cum pornesti in etapa pornesti in evadare....altfel cum vrei sa-l bati pe Froome ? Stand asa in pluton cu el ? Niciodata .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu, dar cred ca nici nu prea pot: Froome e in forma maxima...a ucis Turul Frantei:(

      Ștergere
  3. n sfarstit o etapa antrenanta, cea mai frumoasa de anul asta,singura sansa a ciclistilor de pe locurile 2,3,4,5 samd sa il mai bata pe Froome sunt Alpii, "unde vad o prapastie fara parapeti sa il arunce acolo pe britanic " :)), altfel nu poti sa te bati cu motorul Froome (e foarte bun combustibilul pt motor).

    RăspundețiȘtergere
  4. La realimentare toti componentii Sky au luat saculete, mai putin Froome! El primea de la coechipieri geluri si alte minuni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. minuni...stii, ca exista tot felul de speculatii legate de Froome...

      Ștergere