vineri, 24 iulie 2015

Scandal la TVR-ul condus de dinozaurii LIBERALI

                              Scandal la TVR-ul condus de dinozaurii LIBERALI


TVR-ul este intr-un scandal fara precedent, adus in pragul falimentului de Stelian Tanase, omul promovat si sustinut de PNL.
„DEMISIA!” ii cere, prezentatorul TV- Moise Guran, enervat de incompetenta manageriala. „Nu ştiţi nimic. Sunteţi un politruc afiliat”

„Înţeleg că dumneavoastră găsiţi situaţia destul de amuzantă, asta deşi ea este cât se poate de proastă. În rândurile următoare voi încerca să vă aduc argumente pentru a face acest pas, foarte necesar: demisia!"


Prezentatorul si realizatorul emisiunii Biziday dupa ce a plecat de la Antena 3, i-a injurat. Ba pe baza de mogul, ba pe baza de politica editoriala. Acum, cu TVR-ul, e acelasi tipar. Nu ca n-ar avea dreptate in tot ceea ce spune, problema e cand o spui. Nu e ca si cum brusc peste noapte TVR-ul s-ar fi trezit cu problemele astea financiare, nici pomeneala, ele sunt vechi, doar ca au fost ignorate de actuala conducere.

Pacat de TVR ca e condus de dinozaurii LIBERALI.





3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. cam asa ceva...si, daca se inchide TVR-ul, nu observa nimeni.

      Ștergere
  2. Liberalii trebuie tinuti la usa guvernarii inca patru ani, poate ca pana atunci DNA se va hotara sa-l judece pe Predoiu, conorm amenintarilor Udrei, care stie ce stie.

    RăspundețiȘtergere