miercuri, 15 iulie 2015

Petrol, Safecap investments Limited, tranzactii forex!

Navigand prin lumea virtuala am citit un articol cu referire la tranzactiile cu petrol. Sunt multe site-uri, al unor companii specializate in asemenea operatiuni ( vezi Safecap Investments Limited). Petrolul este si va ramane pentru mult timp o marfa intens tranzactionata pe marile burse ale lumii.


Impreuna cu aurul, argintul, cuprul, zaharul, graul si petrolul, pe termen scurt este apreciat de traderi si investitori datorita volatilitati crescute(vezi pagina: SafeCap Investmens LDT). Schimbarile demografice, climatice, dar, si existenta unei oferte dinamice a pietelor, creeaza in permanenta oportunitati pentru acei investitori informati.


Pe marfurile pe care vi le-am descris mai sus se efectueaza tranzactii in marja. Este foarte important sa se inteleaga ca o tranzactionare in marja pe o anumita marfa, iti poate amplifica cstigurile , dar la fel de bine si potentialele pierderi. Exista posibilitatea initieri de tranzactii de cumparare sau tranzactii de vanzare.

Revenind la petrol, si documetandu-ma la SafeCap Investmens Limited- cei care detin Markets.com , acesta impreuna cu valutele si aurul sunt indicatori principali ai proceselor semnificative ce au loc in cadrul economiei mondiale. Volatilitatea cotatiilor acestora este urmata, de regula de evenimentele economice si sociale.
Caracterul specific al tranzactiilor cu petrol duce intotdeauna la un decalaj de timp si tranzactiile acestea au reprezentat si reprezinta, in continuare un instrument delicat de investitie.

Tipuri de petrol tranzactionat:

Brent este petrol ce are origine in Marea Nordului.

Urals: un sortiment de petrol ce contine un procent de 1,3% sulf. Petrol provenit din Khanty-Mansiisk si Tatarstan. .

WTI (West Texas Intermediate): petrol care provine din Texas ( USA ). Petrol ce are in componenta sa 0,4-0,5 % sulf. Este cel mai des folosit la fabricarea benzinei. De aici si cererea foarte ridicata pentru acest sortiment de petrol mai les pe pietele din USA si China.


Petrolul care este produs in lume, nu are aceeasi pret si calitate. Preturile depind foarte mult de densitate, dar si de adaosurile de parafina care difera. Vezi actualizarile celor de la SafeCap Investmens. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu