sâmbătă, 18 iulie 2015

Pedometre de la feo.ro


In primul rand trebuie spus ce este un pedometru, iar in al doilea rand, utilitatea lor.
Pedometrul conform DEX-ului este un aparat special care inregistreaza in mod automat numarul pasi pe care ii face un om si viteza de deplasare a acestuia.
Iar, in al doilea rand, exista anumite pedometre care au modul special pentru functia de jogging, adica alergat. La acel model se poate alege modul de mers ori cel de alergat. Pentru optiunea de alergare, aceste pedometre pot creste lungimea pasului, pentru a se putea masura precis distanta parcursa.
Pentru modelele de pedometru care nu au modul special pentru alergare, trebui sa fie setat de voi. "Pasul" conform acelui pas pe care il aveti atunci cand alergati in comparatie cu cel pe care il aveti la mersul "normal".
Important: pedometrul contorizeaza activitatea voastra in baza setarilor initiale pe care i le introduceti voi ca date de baza.


La ce este util un pedometru

Pedometrul ne permite sa masuram nivelul de activitate pe care il facem. Aceasta abilitate, de a ni se oferi o masura specifica (numar de pasi, numar de kilometri parcursi, etc), ne permite sa setam"obiective" proprii, iar acestea reprezinta cheia succesului



Odata ce incepem sa purtam un pedometru si ne vom stabiliti un obiectiv de zi cu zi, vom gasi, utilitatea unui dispozitiv care sa masoare progresul nostru si, bineinteles ca vom fi mai activi. De multe ori, avem impresia ca am mers destul intr-o zi, si gandim ca ar fi cazul sa mancam o prajitura, deoarece am consumat multe calorii. Si, totusi, cand vom vedea de fapt cate calorii am consumat sau am ars, am ramane dezamagiti.

Avand informatiile furnizate de un pedometru ne vom gandi de doua ori inainte sa ne mai satisfacem pofta de o prajitura.



Pe feo.ro, daca achizitionam un asemenea produs, din momentul lansarii comenzii sunt la dispozitie doua optiuni prin care se poate intra in posesia lui:
           -ridicarea de la sediul companiei: Comanda se ridica si de la sediul companiei din Str. Mihai Eminescu, Nr.121, Sector 2, Bucuresti, ce nu implica nici un cost suplimentar. Programul de ridicare al comenzilor de la sediu este: Luni – Vineri intre orele 09.00 – 18.00;
                 Sambata intre orele 09.00 – 13.00

             -livrarea prin curieratul rapid.

In inchiere va invit sa vizionati acest videoclip.


Un comentariu:

  1. Pot sa merg pe jos sau sa alerg si fara un pedometru. ... Odata ce incepeti sa purtati un pedometru va stabiliti un obiectiv de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere