joi, 16 iulie 2015

La PNL economia si bunul simt nu trec de genuchiul broastei.

La PNL economia si bunul simt nu trec de genuchiul broastei.


Normal ca daca il iei pe Blaga , Gorghiu si gasca aceea obsedata de putere si-i intrebi de economie, ii lasi pur si simplu in pielea goala, de rad si curcile bete de ei.
De bunul simt ce sa mai vorbesc, Blaga cu ginersu in parnaie vorbeste de probleme lui Ponta ( de fapt Diversiunea Binomului Dna-Sri), ca sa nu amintesc de golaniile dezvaluite procurorilor si referatele care il indica drept beneficiar al spagilor din Microsoft si EADS, Dar, omul e plutonier si n-o sa-l bage superiorul din servicii in parnaie, ca s-ar baga pe el...doar e acoperitul lor in politica!


Despre Gorghiu ce sa zic: "Jos Ponta"...in rest nimic, sau mai bine spus goala pe dinauntru, goala si pe dinafara...prietenii stiu de ce!

Sa-i iau si pe restu': Orban, Vass, Boc, Predoiu, Ialomiteanu...a tunat si ia adunat...sau prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul, bine ca acum ia reevaluat Dana Grecu si camarazii ei de la Antena3. Si apropo, de ce va mirati ca audientele se prabusesc cand ii aveti invitati...s-or fi schimbat si romanii... nu mai au memoria atat de scurta.



PS. 1 Ma doare fix in motul de basca...de Binomul SRI-DNA, cum zicea Mircea Badea( sper sa nu gresesc): "toata lumea: LA PUSCARIE". Eu vreau in celula cu Johannis...ca am cam ghiulit de la lectiile de fizica:)))...poate se pricepe si el la ceva si-o iesi vreun mare fizician din mine...
     
      2. Turul Frantei e in plina desfasurare si audientele celor de la Eurosport depasesc orice asteptari optimiste, nasol pentru papagali propagandei liberale, s-a prins lumea...de unde luati salariu...din audienta, sigur nu!

2 comentarii:

  1. Bai papagalule fara pene, ai uitat ca te-am ales doar pentru promisiunile desarte facute de tine in campania electorala? Mutu fute pamantul... sa vedeti voi oameni buni ce ne pregateste asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Incompetenti Romaniei se fac dracu si de rasul curcilor.

    RăspundețiȘtergere