joi, 16 iulie 2015

Klaus Iohannis: Cel mai mare mincinos din ultimii 25 de ani!

Mincinosul- presedinte pus de altii, nu de majoritatea romanilor, Klaus Iohannis se opune scaderii taxelor. În programul sau electoral spunea "pentru mine, reprezintă o prioritate absolută revenirea TVA la 19%"


Klaus Iohannis MINTE, fara niciun fel de apasare, cum ca scaderea taxelor nu este oportuna, motivând astfel posibila nepromulgare a noului Cod fiscal. 

In opinia mea este inceputul caderii libere al lui si a peneleului...si ma doare in cot de el...si, gasca lui, ..."Minciuna are picioare scurte" la asta a tinut vreo sase luni...si, doar am zis ca e un Mare Mincinos...

8 comentarii:

  1. Când ai datorie în altă parte decât la poporul tău, pe care nu dai doi bani, se întâmplă fix așa.
    Și noi d-le ( noi doi) am avertizat și... ne-a luat cineva în seamă?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, Mirela, cica era neamt ....sasul si urma sa curga lapte si miere...

    RăspundețiȘtergere
  3. Liceleele de Johannis, Gorghiu, Blaga...vor sta in patru labe in fata FMI, CE, UE si sunt in stare sa ne dea inapoi ca sa ramanem slugile lor. Doar de aceea americanii dau indicatii pretioase procurorilor, iar UE (prin nemti) si-au numit presedinte in Romania. Clar???????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cica e lupta anticoruptie...multi au pus botul la propaganda...

      Ștergere
  4. Vai de picioare unde nu-i cap...iohanis tu nu iubesti romani adevarati din pacate.....Dumnezeu te va pedepsi ....arde pamantul sub tine egoistule!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Europenii impiedica adoptarea Codului fiscal, pentru ca faciliteaza productia autohtona si nu mai pot sa vanda ei eu-rile cancerigene pe piata romaneasca! Iohoanis este strain de interesele Romaniei si le face jocul, dar nu o sa reuseasca!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici in bunul simt german nu mai cred! Sunt reci, nemilosi! Mi-e mai draga claca romaneasca, pe bune! E plina de caldura umana, de viata! Prefer gardurile de lemn de la tara, rare, decat zidurile ce tin loc de gard la nemti. Nu suntem compatibili, trebuie sa traim cum stim noi, nu ne putem renega radacinile, firea romaneasca, oricum ar fi ele.

    RăspundețiȘtergere