vineri, 10 iulie 2015

Johannis, minte de ingheata Dunarea in mijlocul verii!

Spune Johannis: "Putem sa incadram aceste mariri a salariilor demnitarilor ca o prevenire a coruptiei", asta cand este vorba si de salariu sau, doar n-o fi fraier individul de la Cotroceni sa spuna i-am doamne, zice da-mi guvernule Ponta. Daca era vorba ca aceste mariri sa fie sub forma de lege, ce necesita semnatura presedintelui, in mod sigur la aceasta ora era si trimisa la "Monitorul Oficial", noroc ca este ordonanta de urgenta.
Numirea Ministrului Transporturilor si codurile fiscale mai pot sa astepte , asa pana la Pastele Cailor!


Si, a mai folosit o minciuna imensa: nu trebuie sa castige Ponta alegerile, deoarece puterea nu trebuie concentrata intr-o singura mana; a uitat insa sa precizeze ca nu in mana pesedista, daca mana este penelista, este chiar de dorit. Romania minciunii bine spuse!

Asta se numeste un altfel de politica refuzul de a sta de vorba cu Poporul, folosirea Institutiilor de forta pentru a impune decizii luate pe sest!

Un altfel de politica, au inteles multi "fraieri" ca fiind, angajamentul lui Klaus Iohannis, de a face un altfel de politica decat Traian Basescu. Minciuna!!!

Cineva imi spunea ca: "ca mentalitatea bolnava si slugarnica a poporului roman fata de mai marii lumii a transformat tara intr-una coloniala si explica somnul cel de moarte in care ne adancim continu "!




11 comentarii:

  1. ghiolbanuliulie 10, 2015

    Sa te faci ca FICUSUL,mincinosule ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Aoleuuuuuuu, moare Mutulică de foame! Ce ... mă-si mai cheltuie el prin concedii? Copii nu are, opere de binefacere nu a făcut, unde îşi cheltuie el euroii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numitul nu alesul,cand a depus juramantul a zis ca e al tuturor romanilor, dar noi cei multi nu suntem de acord cu... marirea salariilor voastre si nici cu schimbarea guvernului.

      Ștergere
  3. Intr-o tara ca a noastra unde aparatul bugetar a suferit atat de mult din nechibzuinta aliatilor domnului johannis, marii liberali cu muci pe piept, mi se pare inacceptabil sa dai dovada de lacomie si infatuare atunci cand vine vorba de functiile in stat si salariile "cuvenite".

    RăspundețiȘtergere
  4. Ponta nu mai vrea ca retardatul de Iohannis, sa-si ia banii la fel cum si-a luat tara inapoi...
    RETARDATUL NATIONAL, nu a fost in stare sa vorbeasca absolut o fraza liber, cand si-a spus parerea
    ce bine e sa mareasca salariu lui si MRU, servicii, Kovesti si alti penali, a durat 10 minute sa lege 6 cuvinte
    fara cap si fara coada, adsolut de neinteles... REDUSII MINTALI sunt extrem de periculosi, fiind manipulabili
    de altii, basistii ramasi in sistemul de putere in stat si vor sa se consolideze cu ajutorul DNA si PNL Gorhiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă informez,domnule președinte al României de un precedent în care guvernul a tăiat salariile bugetarilor cu 25% iar în 3 luni trebuia să înceteze tăierea.Dar guvernul a revenit asupra deciziei,și a continuat tăierile.Deci ceea ce a făcut astăzi Ponta,este foarte acceptabil!La muncă,nu la întins mâna!

    RăspundețiȘtergere
  6. tupeu de retardat mintal...

    RăspundețiȘtergere
  7. Credeam ca esti un om onest si ai venit cu gandul de a face ceva in tara asta. Dar nici nu te-ai instalat bine ca vrei deja plocoane pentru tine si nevasta-ta. RUSINE. RUSINE. RUSINE nesatuilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are!!! E lipsa...de unde nu e , nici Dumnezeu nu cere...

      Ștergere
  8. Omul acesta este atât de ,,dus' încât nu realizează că , este președintele României si trebuie să se comporte ca atare.Prin grandomanie ,impertinenta și nesimțire ,dezamageste și propriul electorat .

    RăspundețiȘtergere