marți, 7 iulie 2015

În trimestrul I din 2015 avem creștere economică de 4,3%

Premierul Romaniei Victor Ponta a afirmt azi, ca România se indreapta in acest moment o crestere economică "record" pentru anul 2015, intrucât datele recente publicate de Institutul National de Statistica (INS) confirma ca masurile luate de Executiv, in principal reducerea TVA-ului la aliment, sunt sustenabile. 

"Vești foarte bune de la ‎INS‬! În trimestrul I din 2015 avem creștere economică de 4,3% față de același trimestru din 2014 (serie brută), un ‪PIB‬ cu 1,5% mai mare față de trimestrul precedent! Din nou, o confirmare că avem printre cele mai bune rezultate din ‪UE‬!

Cei care văd "dezastre" peste tot nu fac decât propagandă - datele reale ne arată că economia se dezvoltă în mod susținut și ne îndreptăm spre o creștere record anul acesta!
Ceea ce demonstrează că toate măsurile pe care le luăm sunt sustenabile!",
a scris, azi 7 iulie, pe contul său de socializare premierul Romaniei, Victor Ponta.


PS. Lingaii si pupincuristii din media-liberalila si ai Cititorului de Prompter, vor nascoci, o noua golaneala media, pentru ai bulversa si speria pe romanii...de asta sunt sigur! Asadar, va invit sa vizionati pe Euorosport, TURUL FRANTEI !:)...sa-i lasam cu ochii in soare pe lingai si pupincuristi, ca oricum ei nu sunt platiti pentru audienta , ci dupa kilogramul de rahat (turcesc, desigur) pe care il produc.


3 comentarii:

  1. TOCMAI DIN ACEAST, MAFIA INTERNATIONALA SI CEA NATIONALA DORESC SA il BAGE IN PUSCARIE. PAI CUM ADICA, ROMANIA ESTE PE PLUS.? SI SAMSARII MONDIALI, ADICA TROICA, NU MAI CIUGULESC SI EI NIMIC.HITLERISTUL DE LA COTROCENI, DORESTE SA INSTALEZWE "GUVENUL LUI" DE MAFIOTI CA ACUM AU DE UNDE SA FURE.!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru acei copii, de care nu se mai stie nimic, EU NU L-AM VOTAT , SI MA FELICIT PENTRU ASTA, pentru ca nu ma reprezinta, s-au prezentat anchete cu bunica , cu matusile copiilor , DAR JUSTITIA se face ca ploua , RUSINE , nici o ancheta , nimic....la DNA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu l-am votat si scrierile de pe acest blog sunt dovada, pentru ca peste putin timp vor exista persoane care se vor lamenta, ca si in cazul lui Basescu...vai...daca stiam, nu il votam...Deci, nu merge s-a stiut...se stie, dar nu s-a vrut.

      Ștergere