marți, 14 iulie 2015

Google are primul ONG partener certificat in Romania

                                                         COMUNICAT DE PRESA 
Conceptul WEB-ONG continua misiunea in tara noastra. Google are primul ONG partener certificat in Romania

Putin peste 50% dintre ONG-urile romanesti aleg sa se promoveze online, iar 81,58% dintre acestea nu au aplicat niciodata pentru o finantare destinata ONG-urilor, majoritatea motivand lipsa de resurse si lipsa de cunoastere cu privire la modalitatile de aplicare. Majoritatea oamenilor nu au incredere si nu ajuta ONG-urile deoarece acestea nu reusesc sa comunice eficient cu grupurile-tinta si comunitatile, se arata in studiul:  “Cat de prezente sunt ONG-urile printre romani?”, realizat de iVOX.ro, in perioada 1-31 martie 2015, pe un esantion format din 7.713 persoane.


In acest context, Asociatia “Europa Digitala” continua proiectul national “WEB-ONG”. [...] In primul trimestru al anului, conceptul “Web-ONG” s-a bucurat de un succes notabil in Romania, iar Asociatia “Europa Digitala” a devenit primul ONG partener certificat Google din tara noastra, avand in echipa 5 specialisti Google Certificati, coordonati de presedintele Remus Lucut, de asemenea specialist Google certificat.

Un comentariu:

  1. Lipsa de cunoastere nu prea este o scuza. Avand in vedere amploarea internetului, informatia este la varful degetelor.

    RăspundețiȘtergere