luni, 13 iulie 2015

Frome, in galben si dupa etapa a 9 a

Duminica, s-a desfasurat etapa a 9 a din Turul Frantei, un contratimp pe echipe, pe o distanta de 28 de km., desfasurat pe traseul dintre doua localitati bretone: Vannes si Plumelec.

Formatia BMC, a terminat cu cel mai bun timp, etapa a 9-a, in timp ce echipa liderului Chris Froome, Sky a sosit pe locul 2, la doar o secunda (mai exact 62 de sutimi). In aceste conditii, britanicul ramane in tricoul galben.

Pe locul 3, la doar 4 secunde de BMC, s-a situat Movistar, fiind o clasare excelenta pentru columbianul Nairo Quintana, favoritul gruparii spaniole, pentru succesul final de pe 26 iulie, de la Paris, acesta terminand excelent intr-o proba, cea a contracronometrului, pe care n- o stapâneste prea bine.

Echipa Tinkoff-Saxo, a spaniolului Alberto Contador, a venit pe locul 4, acesta cedând 27 secunde  în disputa sa cu Chris Froome.

Astana, formatia detinatorului trofeului de anul trecut, Vicenzo Nibali, a pierdut 35 de secunde. Timpii luati în considerare, în clasamentele individuale, fiind cei ai echipelor.

Dupa aceasta etapa, la general, in spatele liderul Froome, a urcat americanul Tejay van Garderen, de la BMC, la 12 secunde.

Etapa viitoare plutonul va dea piept cu muntele. Urmeaza, asadar, catararile!



2 comentarii:

  1. Taxa Auto Primarie in Romania.
    Taxa Auto de inmatriculare, http://calculator-taxa-auto.eu/, Taxa Auto

    RăspundețiȘtergere
  2. Mahjong is usually a online game of Chinese language community that is tinkered with, Mahjong 4
    participants, having items termed tiles. Mahjong
    Incorporating strategies

    RăspundețiȘtergere