luni, 20 iulie 2015

Codul Fiscal, prin asumarea raspunderii Guvernului?

Copresedintele ALDE Daniel Constantin spune ca cea mai bună varianta legat de Codul fiscal, este angajarea raspunderii Guvernului!
"Cred că cea mai bună variantă este asumarea răspunderii, dar trebuie să vedem toate condiționările constituționale. Este un proiect pe care l-am asumat politic noi toți ca și coaliție, dincolo de premier, ca atare trebuie să marcăm și din punct de vedere politic", a spus min. agriculturii, azi, înainte de sedinta coalitiei de guvernare.


Acesta a tinut sa mai sublinieze, referitor la observatiile presedintelui Klaus Iohannis, ca textul actualului proiect va trebui revizuit.

"Eu cred că oricum, dacă se va merge pe această variantă, va trebui să avem un text revizuit referitor la Codul fiscal. Deci se vor mai face amendamente, le studiem și pe cele de la Cotroceni și vom vedea. Sigur că sunt multe aspecte în Codul fiscal, dar cred că cel mai important se referă la reducerea TVA de la 24% la 19%. Dincolo de chestiunea economică, cred că este și o datorie morală față de cetățeni. Am promis din 2012 că vom repara tot ce s-a greșit, ca atare trebuie să facem toate aceste lucruri", a adaugat Constantin.

Dupa intalnirea coalitiei, s-a stabilit ca solutia, in ceea ce priveste Codul Fiscal sa fie anuntata de premier. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu