miercuri, 8 iulie 2015

Accesorii auto, alarme, senzori de parcare

Cand discutam despre securitatea unei masini, ne gandim in primul rand la alarme auto. In opinia mea trebuie sa acordam atentie la sistemul pe care il vom folosi pentru a fi siguri ca totul este in regula. Securitatea, de care are nevoie orice autoturism este foarte importanta indiferent de locul in care vom lasa masina. Marea problema a celor care achizitioneaza, o constituie sistemele de alarma ieftine achizitionate din targuri sau de sistemele de alarma second-hand. De ce? Pentru ca acestea sunt foarte usor de dezactivat. Hotii, in ziua de azi, sunt buni, chiar foarte buni si daca ai ghinionul sa nimeresti intr-o zona in care actioneaza o grupare de profesionisti, vei regreta ca ai cumparat un sistem de alarma ieftin.

Lucrurile acestea nu le spun doar eu, folosirea unui sistem de securitate si, chiar camere video au devenit o necesitate, pentru a putea observa o activitate mai ciudata care se petrece sau pentru a ajuta pe politisti, atunci cand acestia desfasoara o activitate . Imaginiile de pe camera video pot fi folositoare si, in acest caz trebuie sa fiti siguri ca cele pe care le-ati montat sunt de cea mai buna calitate, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.
sistem de alarma


Sistemul de alarma sunt utile si cand cineva incearca sa intre printr-un loc nepermis, daca aveti contact cu o firma de securitate ce actioneaza destul de rapid si eficient. In momentul in care se porneste alarma un echipaj va veni la fata locului, intr-un timp foarte scurt pentru a vedea ce se intampla. Astfel exista sansa de a prinde hotul in timp ce actioneaza.


Pe site-ul comenzi.ro gasesti si senzori de parcare, plus o multime de accesorii auto. In opinia meac senzori de parcare sunt foarte utili pentru cei incepatori.


Senzori parcare



Pentru cei care nu folosesc comenzile online va dau adresa din Bucuresti, Str. Ion Ursu, Nr.16, Sector 2. Programul este de Luni-Vineri, intre orele 10.00 - 18.00.










In incheiere va invit sa vizionati un videoclip de pe youtube .

2 comentarii:

  1. Offf. Doamne! Ce mi-ai facut. Vazand si citind postarea mi-am amintit ca in primavara mi-a fost sparta masina:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pam..pam..daca nu ai avut sistem de alarma!

    RăspundețiȘtergere