vineri, 5 iunie 2015

Un scandal mare nu il poti acoperi decat cu o facutara imensa.

DNA au fost bagat in corzi de cazul Rarinca, de achitarile celor din vami, de facaturile de arestari preventive, de faptul ca a recuperat praful de pe toba, de la cei pe care s-a facut ca-i ancheteaza...Deci a raspuns DNA. la solicitarile repetate ale Cititorului de Prompter... si, raspunsul meu e DA!
Manipularea este in toi. 

Kovesi poate sa raspunda la doua intrebari simple?
1. Unde dracu au fost acuzatiile (aduse premierului) astea timp de 8 ani? 
2. Unde a fost DNA-ul, cand austriecii taiau padurile? ..acolo unde a trebuit, in barca celor care ii sustin...PPE.
Padurile sigur nu mai sunt! Asta se poate constata oriunde in tara mergand pe teren...

Un scandal mare nu il poti acoperi decat cu o facutura imensa.

PS. Am spus-o demult... nu am incredere in justitia din Romania, partea asta cu procurori. Cand justitia (procurorii) vor instrumenta pe dovezi, pe probe...mai vedem...mai discutam...

9 comentarii:

  1. Pana la urma, nu inteleg de ce ne mira/scandalizeaza actiunile trase la indigo dupa model bashist ale lu' Herrrr..... In fond, intrarea lui in fostul PNL a fost una intempestiva, putin artificiala si nu de f.mult timp! Asa ca e si el de inteles: chiar daca vrea sa mascheze acest lucru, el se identifica, de fapt cu stilul pdlisto-bashist!!! De aceea ii si ies atat de bine actiunile ne democratice, ascunse sub mantaua sobrietatii.... caci hahaitul bashist nu i-a mai iesit, oricat s-a straduit!

    RăspundețiȘtergere
  2. ohannis vrea sa aducă partidul lui Băsescu la putere, vrea sa cada guvernul Ponta, îmi este rușine ca l-am votat pe neamțul asta ce nu îl interesează de cetățeni, ce repede i-a cerut demisia lui Ponta astăzi!! De ce nu a mai cerut demisia Liviei Stanciu și a Codruței Kovesy?? Huaaaaaaaaaa Johannis!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, cu Ponta în continuare premier. Să crăpi de ciudă Iohannis

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ca umbla în vacante și îl doare în spate de cetățenii lui care l-au votat, în cazul Marianei Rarinca nu a mai sărit asa în sus, atunci unde e dreptatea???? Rușine de președinte!!!! Cat timp cheile justiției vor sta în fruntea ei abuzurile vor fi la ordinea zilei.!! Jos Johannis!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru tot ce a facut de cand este la Guvernare.Cu toate piedicile si impotrivirile gastii portocalii a reusit sa puna in practica angajamentele pe care si le-a luat.Aceste lucruri nu sunt pe placul opozitiei si acesta este motivul pentru care incearca sa-l inlature .

    RăspundețiȘtergere
  6. Lui Ponta i s-a scos acest dosar pentru a acoperi scandalul Rarinca -Stanciu si pozitia magistratilor pentru demisia Liviei Stanciu. DNA a zis , lasa ca va arat eu cine-i mai tare. Aici e lupta lui Stanciu -Kovesi -SRI cu asociat Iohnnis contra Parlament-Executiv. Lupta e pe viata si pe moarte. Cine va supravietui??? UN MOMENT DE CUMPANA PENTRU TARA: DEMOCRATIE SAU STALINISM-FSCISM.

    RăspundețiȘtergere
  7. JOHANNIS ca beneficiar al mai multor retrocedari prin sotie, am inteles ca unele dintre ele au fost anulate in instante, doarece erau obtinute cu acte false! NU SE IMPUNE UN DOSAR PENAL PENTRU FALS SI UZ DE FALS?

    RăspundețiȘtergere
  8. Doar un om bolnav la minte poate crede ca in Romania justitia este independenta...sunt sute de cazuri Rarinca in tara asta...

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu ca si cetatean al acestei tari cer redeschiderea dosarelor lui KLAUS WERNER IOHANIS cu cumpararea celor 6 case , cu vanzarea copiilor si ptr. tradare de tara ,ptr. ca este clar ca face jocurile americanilor . Nici o tara nu ne vrea in evolutie si sa avem crestere economica . Kovesi este omul lor acoperit si trebuie sa plateasca ptr. asta .

    RăspundețiȘtergere