marți, 30 iunie 2015

SI SASII MINT SI SASII FURA

Eu unul ma repet si spun ca in fapt presedintele "NUMIT " de forte oculte din afara tarii isi plateste de fapt datoriile fata de serviciile speciale straine ce l-au "ajutat" sa vina peste noapte cu 2 milioane de voturi ( voturi inexistente in realitate) ! Faptul ca Johannis este un mare mincinos nu cred ca o sa mai mire pe nimeni, in curand, dar pentru cei care si-au pus sperantele intr-un personaj atat de dator, in campanie, care facea pe nevinovatul in privinta tranzactiilor cu copii si mintea ca si-a cumparat casele cu bani de meditatii, este prea tarziu.




SI SASII MINT SI SASII FURA, dar o fac mai serios si mai cu spor, DECAT UN BIET ROMANAS!

PS. Sunt printre putinele persoane din blogosfera romaneasca care nu a avut niciun gram incredere in Johannis si l-am criticat din prima secunda de mandat...

Asadar, pentru LINGAI: din blogosfera si nu nmai ei: V-ati luat-o de la sas asa cum v-ati luat-o si de la Traian...:))))))))


PS. Un amic imi spunea despre Cititorul de Prompter de la Cotroceni:  "ca nu este nici neamt, nici sas si nici roman este un maidanez politic. Intrebarea fireasca care se pune acum: Hingherii vor fi poporul român ?!
 

 

2 comentarii:

  1. de cind ests presedinte nu stiw altceva de cit sa te plimbi si sa participi acolo unde este rostu de mancare.

    RăspundețiȘtergere