sâmbătă, 13 iunie 2015

Rovent: curatare si sablare industriala.

Cu siguranta ca si voua ca si mie va  place sa locuiti intr-o casa curata si bine ordonata! Cu siguranta si la serviciu doriti ca totul sa fie  in ordine sau de ce nu, chiar va implicati in pastrarea curateniei!? Eu asa cred!!
Dar, atunci cand vine vorba despre companii mai mari, unde este evident ca angajatii nu pot sa asigure curatenia, ci  pot doar s-o mentina, ce se intampla?
Simplu! In aceasta situatie intervin cu succes firmele specializate, pe domeniul: curatenie industriala. Am gasit , navigand prin online firma www.sablam-tot.ro care ofera servicii de curatenie industriala si sablare.
Daca va intrebati ce inseamna sablare, am sa va raspund in cateva cuvinte: curatare! Curatarea cu gheata carbonica, cu abur uscat, nisip sau bicarbonat de sodiu. 


Majoritatea acestor firme de curatenie sunt specializate pe toate tipurile de curatenie, fie ca vorbim de birouri si hale industriale, fie ca-i vorba de locuinte. De asemenea se poate face curatenie pantru a putea fi efectuate une lucrari, cum ar fi vopsirea unor suparfete.

In cazul firmelor mici, atat ca sediu social, cat si ca numar de angajati, curatenia poate fi asigurata de catre angajati firmei de curatenie, dar cand vorbim despre categoria firmelor mari, al carui sediu social este situat, de exemplu: intr-o cladire cu etaj, pe un intreg palier sau cu mai multe etaje, lucrurile nu mai sunt atat de simple, mai ales daca in acel sediu  vin clienti zilnic. Logic ar fi ce totul sa straluceasca de curatenie si sa fie aranjat pana la cele mai mici detalii.
Asadar, rolul unei firme de curatenie este acela de a asigura servicii specifice curateniei zilnice, dar si posibilitatea unei curatenii generale. Aceasta ar trebui sa aiba loc la un anumit interval de timp. Curatenia generala presupune: aspirarea de praf a tuturor suprafetelor, curatarea geamurilor si a ramelor acestora, dezinfectarea grupurilor sanitare, stergerea ornamentelor, depozitarea si colectarea selectiva a deseurilor, etc.
Orice firma are acum posibilitatea sa apeleze la un pachet de servicii in care sa fie inclusa si curatenia zilnica, dar si o curatenie generala periodica.
Curatenia poate fi facuta atat in interiorul cladiri, dar si in exterior, daca exista curte sau trotuar. Asa ar fi normal: sa fie maturat, colectat si eventual sortat gunoiul. Iar iarna sa se faca si deszapezire, atunci cand este cazul. In cazul spatiilor interioare, curatenia zilnica presupune efectuarea curateniei in zona birourilor (aspirare si spalare pardoseli, stergerea prafului, odorizarea tuturor incaperilor, golirea cosurilor de gunoi etc.) in zona lifturilor, daca exista, prin aspirarea si stergerea podelelor si a suprafetelor aferente. De asemenea, in zona grupurilor sanitare (stergere, curatare, dezinfectare, completarea consumabilelor). Pe langa serviciile de curatenie zilnica, se mai poate efectua si intretinerea plantelor ornamentale de interior si de exterior. De asemenea unele firme de curatenie pot asigura consumabile pentru grupurile sanitare, pot spala trotuarele si scarilor rulante.
Concurenta in acest domeniu de activitate, este acerba si exista posibilitatea alegeri firmei si pachetului de curatenie potrivit. Preturile sunt destul de convenabile, astfel incat puteti beneficia de cea mai buna curatenie, la cel mai bun raport de calitate-pret. Si nu uitati o firma de curatenie, va poate scuti de multe griji.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu