marți, 2 iunie 2015

Predoiu iti da 10 bani pentru un like

Predoiu iti da 10 bani pentru un like pe facebook. Te doare minte, dar atat il duce pe individ, neuronul! Omul nu are numai probleme cu vorbitul, ci si cu capul. Cu siguranta nu poate trece de un examen medical serios, daramite sa mai ocupe si-o functie.

"Cătălin Predoiu și-a făcut deja un renume din titulatura de ”premier virtual” al PNL! Omul pregătit să intre oricând în jocul guvernării în locul lui Victor Ponta are o strategie de te doare mintea pentru a ajunge la putere.



Predoiu a pus la punct, alături de oamenii săi de la comunicare și, probabil, alături de cei de la PNL, o strategie prin care vrea să cucerească mediul online. Dacă rețelele de socializare l-au adus la Palatul Cotroceni pe Klaus Iohannis, Predoiu speră să ajungă și el, prin aceeași metodă, la Palatul Victoria. După ce a început să dea bani pentru ca postările sale de la Facebook să fie promovate, Predoiu a trecut la următoarea etapă: plătește ca să primească like-uri la pagina sa oficială.



Mesajul este unul de mare angajament: ”Vrei să scapi de Ponta? Începe cu un like pentru pagina lui Cătălin Predoiu!”. Cu siguranță, în acest fel, Predoiu va strânge suficiente like-uri cât să ajungă premier virtual. Deocamdată, are 68.609 prieteni virtuali. Victor Ponta, premierul în funcție, are 750.279 de fani virtuali."

sursa:www.stiripesurse.ro

Un comentariu: