marți, 16 iunie 2015

Nimic nu-i intamplator. DE CE au fost permise ETNOBOTANICELE ?

Odata cu trecerea timpului, devine tot mai evident ca nimic din ceea ce se intampla rau in tara noastra, nu este intamplator si, ca lucrurile au fost foarte bine gandite si planificate. Asta pentru a se alege praful, in mai toate domeniile
Intrebarea din titlu este un punct de plecare pentru multe alte intrebari ce se lega de ceea s-a intamplat si se va mai intampla.
DE CE au fost permise ETNOBOTANICELE, ÎN ROMÂNIA? Asta in conditiile in care drogurile erau si sunt interzise! Si, bine s-a facut ca nu s-a luat modelul olandez, pentru care unii traficanti, cu legaturi stranse intr-o anumita zona a politicii romanesti, faceau lobby.

Asadar, traficantii de droguri au legalizat la noi etnobotanicele! Fara niciun fel de remuscari, politicienii au inchis ochii si ne mai minunam, azi, de unde au bani pentru activitati politice, anumite partide!!

Etnobotanicele reprezinta un pericol major pentru sanatatea tinerilor, chiar pentru viitorul acestora! Toate elementele negative a ceea ce inseamna si, inseamna etnobotanicele, erau cunoscute, de multi
specialisti. Si, atunci?
Atunci- DE CE AU FOST ADMISE ETNOBOTANICELE, CU ATÂTA usurinta? Incat in toate orasele au functionat, o vreme (fara nici un fel de probleme) magazinele de etnobotanice! Desigur, o afacere
oneroasa, o afacere murdara, o afacere nenorocita, dar ca sa functioneze aceasta afacere la nivel national cineva a trebuit sa fie de acord- LA NIVEL NATIONAL!
Cine? De ce? Sunt multe intrebari la care institutiile astea  SRI, DNA trebuia sa prezinte un RASPUNS clar. Oare raspunsul este transpartinic, POPULAR SI EUROPEAN. Ma opresc aici, deocamdata...


"In România, etnobotanicele au ajuns pentru prima data în 2008, traficul cu aceste substanțe fiind exploziv. În doar câteva luni, în orașele mari, cu precădere Iași și București, au fost deschise sute de ”magazine de vise”.

A fost nevoie de doi ani, timp în care mai mulți adolescenți au sfârșit în urma consumului de etnobotanice, pentru ca Guvernul de dreapta condus de Emil Boc, să interzică aceste substanțe.
"  -sursa: europeanul.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu