luni, 22 iunie 2015

Mascatii si circul obisnuit.

Mascatii si circul obisnuit.

Stramosii nostrii latini spuneau: "panem et circenses" ( paine si jocuri ). Sau poate mai bine spus, dupa Biblie: nestiute sunt caile Domului- in cazul nostru, caile Justitiei. Se spunea la finele mandatului prezidential al lui T. Basescu, ca avand procurori numiti de d-sa, s-au intocmit dosare pentru toti oamenii politici ai tarii. Daca misca vreunul in front, le spunea: scoateti dosarul omului.

Nu stiu daca este adevarat sau nu. Dar m-am mirat de aparitia a doua dosare: Ponta si Chiliman. Ambele apar dupa presupuse fapte petrecuta acum 8-10 ani. Cred ca este normal sa nici nu mai stii ce-ai facut atunci. Nu stiu detalii ( nici nu ma intereseaza ), dar sa-l ridice urgent de pe aeroport, pe Chiliman, pentru o fapta petrecuta cu atatia ani in urma?  Nu vad de ce nu l-a invitat,  a doua zi prin telefon, la procuratura (asta-i denumirea corecta chiar daca este titulatura de pe vremea Impuscatului). Si, apoi am inteles ca a dat banii la partid. Atunci sa plateasca partidul care are a dat ordinul...
Si, apropo mai Kovesi si Clodea, ati recuperat banii de la PDL, sifonati de "protejatul vames" BLAGA? ...ma rog "protejatul locotenent" Blaga!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu