marți, 30 iunie 2015

Dincolo de singuratate este videochatul.

                                 Dincolo de singuratate este videochatul.


Cat am fi de singuri si cat de parasiti am fi, daca avem acces la internet iar in brate stam cu un laptop, vom gasi in orice moment o persoana dispusa la o discutie. Asadar, netul este si un mod prin care poti combate singuratatea. In lumea asta mare, va fi cineva disponibil sa te asculte si, chiar daca nu impartaseste fericirea sau durerea ta, cu tine, iti poate alunga singuratate.
Eu nu ma refer la relatii, nu ma refer la acele intalniri virtuale, la jumatati cautate si gasite prin spatiul virtual, ci pur si simplu la discutii. Pentru ca dincolo de caldura degajata de laptop se afla o lume rece.

Acum cu atatea retele de socilaizare oferta e una bogata si tentanta, dar sunt si unii care aleg videochatul. Personal n-am nimic impotriva lor. In schimb am descoperit un forum in care existau pareri contra si pro videochat-ului. Si, uite asa am hotarat sa-mi spun si eu parerea aici, la mine pe blog, nu pe forum.
Nu mai este o noutate faptul ca se poate face si de acasa, din confortul locuintei, dar parerea mea este ca daca tot se doreste, videochatul trebuie facut dintr-un studio specializat ca acesta: RichGirls-Studio.ro

 Lucrand intr-un studio, problemele tehnice, administrative cad in sarcina celui care este proprietarul studioului. Studioul, pe langa confort, mai poate oferi si un contract. Deci, activitatea e una legala, lipsita de alte complicatii.


Pe langa facilitatile pe care RichGirls videochat Bucuresti, conexiune rapida la internet, suport tehnic, aparatura moderna, modelele, etc, dispun si de traineri.si contracte legale.
Daca oamenii sunt deschisi si sinceri pot intelege ca aceasta este o afacere legala, oferind modelelor un castig legal, plus taxe si impozite platite la stat!
In alta ordine de idei, as mai zice ca societatea in care traim emite pretentii si nu da solutii. In consecinta, multor tinere le este greu sa-si gaseasca un job bine platit si astfel sa devina independente.
Am spus si ma repet, exista pareri pro si contra si nu intru in polemica cu cei care zic ca: "Tot mai multe tinere aleg să facă bani în faţa camerelor web, găsind ca scuză salariile mici oferite în locuri de muncă decente" , ca sa citez de pe acel forum, de care v-am spus. De ce? Pentru ca s-ar putea in spatele monitorului, cu un username din acela "popular", sa se ascunda un impatimit in ale videochatului!;) Ca doar singuratate poate fi alungata si cu ajutorul videochatului, vezi detalii.
 

2 comentarii:

  1. Intr- seara eram pe Facebook si vad ca cineva din lista mea de prieteni da Like la un studio de videochat. Primul lucru pe care l-am observant a fost numele international, diferit de al altor studiouri si poza de profil care parea facuta de un fotograf profesionist. Apoi am dat click si nici nu imi dau seama cum am ajuns sa fiu invitata la un interviu aceeasi zi. M-am dus, am luat interviul, normal, si de a doua zi am inceput sa lucrez. A fost doar o discutie simpla in care au vrut sa vada cum ma prezint, daca am un aspect fizic placut si daca imi place sa comunic.
    Pot sa spun cu tarie ca acela a fost momentul in care totul s-a schimbat in viata mea. Faptul ca aveam un venit sigur in fiecare luna,

    RăspundețiȘtergere
  2. sper sa fie de bun augur si sa o tii tot asa!

    RăspundețiȘtergere