miercuri, 3 iunie 2015

Cargill România si responsabilitate sociala

Cargill România a implementat de curand doua proiecte de responsabilitate sociala in doua comune ialomitene Ograda şi Colelia, ca parte a angajamentului de a sprijini educatia in zonele unde compania is desfasoara activitatati
Actiunea a fost realizata cu sprijinul si implicarea partenerilor locali, autoritati si fermieri, dar si cu voluntari Cargill... Actiunea din Colelia a avut loc pe 26 mai a.c., la gradinita din comuna. Participantii au construit gardul, au revopsit locul de joaca si au plantat flori, totul pentru a crea un mediu placut.
De asemenea, cu ajutorul Fundatiei «Noi Orizonturi», 40 de copii au beneficiat de o lectie aparte, prin intermediul jocurilor practice. Scopul a fost de a-i invata pe acestia sa se implice in protejarea mediului in fiecare zi.

Pe 28 mai 2015, echipa Cargill a vizitat Scoala Gimnaziala «Ion Perlea» din comuna Ograda, pentru a echipa un laborator de chimie. Reafirmand, astfel angajamentul Cargill pentru dezvoltare sustenabila, peste 20 de copii au putut participat la o lectie despre protectia mediului, sustinuta de data aceasta de ONG-ul Junior Achi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu