joi, 25 iunie 2015

Aveti un cont?

Aveti un cont?

Daca sunteti un parior inrait si pariati des, ar fi cazul sa va faceti un cont pe unul dintre site-urile de profil pentru pariuri online. Ar trebui sa va fixati o suma. In opinia mea, o suma fixa pe care s-o pariati pe fiecare pariu. O alta recomandarea de a mea ar fi sa nu pariati mai mut de 50 ron. Nu trebuie sa va lasati pacaliti de cote, unele meciuri se vad de la o posta ca au niste cote care pacalesc daca verificati niste site-uri de statistici, va veti convinge. Incercati sa cautati cote minime care sa tinda la 2, as zice eu minim 1.70. Nu pariati decat un sigur eveniment pe bilet!  Puteti incerca si biletul zilei. Nu e nicio rusine sa iei un bilet gata facut, fie ca este vorba de fotbal, baschet, tenis sau alte sporturi.



Dupa ce ati facut ceva banuti sa zicem ca ati ajuns la 200 de ron, nu va lacomiti, va recomand sa va retrageti investia initiala si sa continuati sa pariati, la un alt nivel. Sa stiti ca n-ati pierdut nimic.
Acum o sa va spun si de ce cred ca la o casa de pariuri online ar fi mai bine, sa completati bilete. Fiindca ar fi oarecum caraghios sa va duceti la o tanti de la ghiseu sa ii spuneti vreau si eu 10-20 de meciuri fiecare pe un bilet. Asta pentru ca s-ar plictisi tanti sa tasteze atatea coduri; v-ar injura toti cei care ar mai veni eventual la rand, in special cei care pariaza pe, cai, caini, etc;

O alta chestiune, exista o suma minima de pariat la casele de pariuri obisnuite si este mai mare; casele de pariuri clasice percep niste comisioane si taxe, astfel ca atunci cand vei castiga suma va fi mai mica; o sa aveti un maldar de hartii in brate, gen alea care se arunca pe stadioane in America de sud; si ar mai fi ceva, sunt greu de urmarit un numar mare de meciuri in conditiile de mai sus; Nu ai cum sa folosesti spre exemplu optiunea "Fotbal live" pe care o gasesti numai pe site...

Si, inca un lucru foarte important. Trebuie sa aveti multa rabdare!
Acum ca sa incepti cu dreptul va recomand site-ul ponturi-bune.ro. Aveti si un bonus de inscriere care nu-i de neglijat. Gasiti pe site modalitatea de a va deschide un cont. Sunt cativa pasi simpli.
De asemenea acolo sunt ponturi si recomandari, pronosticuri si analize de care puteti tine seama sau nu!


Hai, s-aveti multa bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu