duminică, 21 iunie 2015

Anvelope

De la sfarsitul anului 2012, este in vigoarea legea privind cauciucurile de iarna. Asadar toate autoturismele, camioanele, autobuzele, microbuzele chiar si tractoarele trebuiesc echipate cu cauciucuri de iarna atunci cand circula pe drumurile acoperite cu un strat de zapada , polei sau gheata .In caz contrar, se risca o amenda, extrem de usturatoare. Si, daca nu stiati este valabil si pentru tractoare(vesi aici: ( anvelope pentru tractor ieftine )
Numarul anvelopelor cu care trebuiesc echipate masinile, camioanele, autobuzele si tractoarele a provocat, numeroase discutii, prevederile legale nefacand o precizare explicita in acest sens.Traim  in Romania si legile se fac cu picioarele! In cele din urma cei de la Directia Rutiera au clarificat acest aspect, care este valabil si astazi si pe care il stiti si voi . Sper ! :)

Persoanal folosesc si eu toata iarna, cauciucuri de firma. Mi-au placut atat de mult incat nu le-am mai descaltat nici pana acum. Si, contrar asteptarilor, nu au suferit nici o paguba (vizibila) pe timpul verii, dar acum sunt pregatit de un nou sezon....dar nu cu cele vechi !

Acum, ca la orice produs si la anvelope este important pretul, pentru unii fiind un impediment, dar trebuie sa ne gandim, la siguranta in trafic in primul rand! Mobilitate este si ea la fel de iimportanta!

Revenind, acum la tema articolului de azi, la anvelopele pentru tractoare... Sa va zic si cateva avantaje in privinta achizitionarii de anvelope pentru tractoare de la acvila-romania.ro:


1. Pe site-ul respectiv sunt cei mai importanti producatori de anvelope din lume: Continental, Dunlop, Yokohama, Debic, etc.
2. Preturile sunt pentru toate buzunarele...de la 309 pana la 31243 Lei, in functie de dimensiuni si producator.
3. Tot legat de preturi. Cele afisate pe site includ TVA-ul si taxa eco.
4  Daca vrei sa faci comanda, ai pe site afisat un nr. de telefon la care vei afla daca respectiva anvelopa dorita este in stoc.


5. Din ceea ce am inteles eu la anvelopele de tractor, importante sunt diagonalele, deoarece iti ofera o tractiune mai buna...

6. Anvelopele pentru tractoare si utilajele agricole sunt extrem de importante, ele oferind stabilitate si forta in timpul functionari.

In cazul camioanelor, al tractoarelor, autobuzelor, microbuzelor, etc, investitia se recupereaza...Asta daca nu cumva ai de gand sa dai faliment si, cred ca NU!

Salutari tuturor si drum bun!

PS. Si, daca tot am pomenit de anvelope, va invit sa cititi acest articol, pentru craioveni, zic ca-i o veste buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu