marți, 9 iunie 2015

Ady Prosper Construct: cherestea de calitate

 Care este solutia pe care o ai la indemana, in momentul in care ai nevoie de cherestea de calitate, pentru lucrarile de constructie sau modernizare, a unei locuinte. Sau poate ca cineva are o mica afacere, un atelier de tamplarie si principala materie prima o constituie cheresteaua?
sursa: www.adyprosperconstruct.ro
 Primul lucru pe care il poti face este sa cauti informatii despre un depozit de materiale care comercializeaza cherestea de calitate. Cu siguranta, ca pe langa calitatea respectiva este nevoie si de un pret bun. Cu toti suntem intersati de calitate si un pret avantajos. Nimic rau in asat!

Asadar, cel mai util mijloc de informare este internatul, unde vom gasi site-uri ( ca cel din acest link), de unde ne putem alege oferta cea mai avantajoasa. este atat de simplu in opinia mea!


Acesta este modul prin care eu am descoperit site-ul: Ady Prosper Construct  din Bucuresti, al carui depozit este situat in Soseaua Chitila, si gasim cherestea si alte materiale necesare in constructia unei locuinte sau cum spuneam la inceputul articolului, pentru un atelier de tamplariue! Aici gasim calitate si pretul cel mai mic.

Din cate mai cunosc eu, cheresteaua este impartita pe mai multe categorii, in functie de calitatea acesteia. De aceea pretul reflecta calitatea acesteia.

Daca vorbim de cherestea, un sfat tot vi-l pot da:

Evitati sa cumparati cherestea care prezinta noduri sau deformari;
Evitati sa cumparati cherestea verde, deoarece exista riscul ca aceasta sa mucegaiasca;

 In opinia mea, este bine sa cautam si sa cumparam un produs de calitate, iar pentru a prelucra cheresteaua , aceasta trebuie sa fie fara deformari si uscata..

Ca sa va convingeti ca la Ady Prosper Construct, produsele sunt de calitate, intrati pe site ,pentru mai mute detalii, iar la acest nr de telefon  0766.271.741, puteti suna oricand pentru a fi la curent cu reducerile aflate in desfasurare.


Un comentariu:

  1. au actualizat preturile pe siteul lor ,acum cheresteaua din lemn de brad costa 620 lei per metrul cub. Mult succes va doresc !

    RăspundețiȘtergere