joi, 28 mai 2015

Cititorul de prompter de la Cotroceni- tacere bine facuta

Am vazut ieri pe Cititorul de prompter de la Cotroceni administrandu-ne o tacere bine facuta in legatura cu cazul Rarinca! L-am mai vazut si pe fostul chirias de la Cotroceni, Basescu Traian si pe noii penelisti (de fapt falsi penelisti) cum au iesit ei in haita (o haita de Maidanezi) sa-l atace pe cel care a indraznit sa comenteze abuzul si sa ceara Demisia. Si pentru ca tabloul sa fie complet, chiar astazi PNL a decis excluderea doamnelor Norica Nicolai si Renate Weber iar Antonescu ne spune ca lucrurile au intrat intr-un fagas normal! Asta s-a dilit de-a binelea...
Si cand te gandesti ca toti acesti indivizi traiesc pe spatele taxelor si impozitelor platite de cetatenii care au dreptul sa ceara dreptate si sa nu primeasca in schimb abuz! 

PS. Oricare dintre noi poate fi Rarinca! Asadar: Dormiti linistiti, justitia vegheaza!!!


Un comentariu:

  1. doresc sa traiesc intr-o tara normala, cu oameni cinstiti, cu justitie adevarata, cu separare reala a puterilor in stat, o tara in care vinovatii platesc pentru vinovatie, iar cei corecti si cinstiti sunt protejati de lege.Sa traiesc intr-o tara in care nu doar bogatii au dreptate, o tara in care justitia nu este aservita.

    RăspundețiȘtergere