luni, 20 aprilie 2015

Wings for Life World Run, Bucuresti -3 mai


Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, fosta gimnastă Andreea Răducan și tenismenul Victor Hănescu se numără printre personalitățile care participă la Wings for Life World Run, eveniment sportiv în scop caritabil care va avea loc pe 3 mai la București!

Alaturi de cei amintiti, vor mai lua startul si ambasadorii locali Wings for Life World Run — Mihaela Rădulescu, Dani Oțil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Paul Dicu, Andrei Roșu, Alexandru Nicolau și Alexandru Corneschi.
Acesta este cel mai mare eveniment de alergare din lume. Iar ca noutate, pentru prima oară, se vor afla la start și persoanele aflate în scaun rulant. Unul dintre ei fiind, și George Baltă, ambasadorul Wings for Life World Run pentru România.


Alte vedete, precum Mircea Badea, Carmen Brumă, Roxana Ciuhulescu si-au anuntat, de asemenea, participarea la Wings for Life World Run.

Pe 3 mai 2015, la ora 14,00 (ora României), mii de alergători din 35 de locuri situate pe șase continente vor lua startul în evenimentul care schimba regulile unui maraton obișnuit: cursa nu are o distanță fixă și toți alergătorii din cele 35 de locuri din lume vor lua startul în același timp.

PS. Inscrierile se fac în ziua concursului, între orele 9,00 și 11,00, dar locurile vor fi limitate la 2.500 de participanți, anunțul a fost făcut de organizatori.

sursa: agerpres

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu